Rocky・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.01.04 - 09:06   |   Írta: Ca$h   |   1865
04. jan Rocky・Ismerkedő

A legendás Rocky meccsek újraélednek.

A Tapinator játékgyár úgy látszik végre révbe ért, ugyanis legújabb játékuk az eredeti franchise-ra épülő Rocky fantasztikus lett. Képtelen voltam elképzelni, miről fog szólni ez a játék. Azt sejtettem, hogy bokszolni kell majd benne – milyen meglepő –, de hogy így, az eszembe sem jutott.

A Rocky nagyon bután fogalmazva, tulajdonképpen egy Guitar Hero, csak nem zenére kell gombokat nyomogatni, hanem egy adott ritmusra. Pontosabban fogalmazva, alul lesz egy jobbra-balra cikázó mutató, amikor ez elér egy színes négyzetet, na akkor kell tapizni (tap). A bemelegítás alatt nagyon könnyűnek fog tűnni a dolog, szépen ki is próbálhatjuk a szuper ütéskombót is. Ez akkor hozható elő, ha jó sokszor eltaláltuk a négyzeteket alant, ekkor megsimizve a képernyőt (swipe), jöhetnek a sorozatos találatok.

Élesben azonban teljesen más lesz a helyzet! Már az első szintű ellenfelek is le tudnak izzasztani minket, a négyzetek ugyanis különböző színekben pompázva, csak úgy záporozni és mozogni fognak összevissza, csak próbáljuk meg eltalálni őket. Ha meg sikerül előhozni a szupert, mire megsimiznénk a képernyőt már tutira el fogjuk rontani, és ekkor rögtön sztornó mindennek, amit korábban elértünk. Szóval gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás! közben gyúrjuk Rockyt, illetve a többi bokszolónkat is, mert egyszerre többen is tudunk ám lenni. Majd ha már elég ügyesek vagyunk, megküzdhetünk olyan legendás ellenfelekkel is, mint mondjuk Apollo.

A Rocky egy nagyon kellemes csalódás volt. Van benne minden, amit manapság a nép szeret, Guitar Hero, kellemes RPG elemek, karakterfejlődés, gyűjtögetés és sok-sok izgalom. A régi klasszikus muzsikákról nem is beszélve, ki ne hagyjátok!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése