Design Home・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.12.12 - 10:17   |   Írta: Ca$h   |   10320
12. dec Design Home・Ismerkedő

Kezdhetjük a hetet egy kis lakberendezéssel?

A Design Home kellemes egyvelege egy kompetitív többplayeres játéknak és egy háromdimenziós lakberendező programnak. A készítők ügyesen vegyítették a kellemest a hasznossal és mindemellett könnyen lehet, hogy még némi pénzt is fognak keresni.

Első körben megtehetjük hogy a Facebook profilunkkal regisztrálunk, ez azért lehet hasznos, mert rögtön látni fogjuk hogy van-e olyan ismerősünk, aki tervezett már valamit és, ha igen akkor milyen lett. Egyébként a feladat mindig ugyanaz csak a helyszín és a kihívások mások.

Adott lesz egy csodálatos nyaraló a világ bármely pontján, ami üresen áll, a mi feladatunk pedig az lenne, hogy a lehető legszebben berendezzük. Erre előre kitalált fix pontok állnak majd a rendelkezésünkre. A bútorok és dísztárgyak pedig egyre csak gyarapodnak majd, mert eleinte nem lesz egy sem, de ahogy haladunk előre a játékban és vásárolunk, természetesen a tárházunk rohamosan nőni fog. Főleg akkor, ha nem mindig ugyanazokat a darabokat használjuk, hanem igyekszünk az adott kihívásoknak megfelelni és olyan bútorokat veszünk, amiket elvárnak tőlünk. Ekkor némi extra pénzmag és esetlegesen még nagyon ritka gyémánt is ütheti a markunkat – ez a fizetőeszköz, amit valódi pénzért vásárolhatunk. A legszebb darabokat természetesen majd ezért lehet vásárolni.

Ha készen van a terv és rányomunk a finish-re, akkor jön a pontozás és a jól megérdemelt pénzjutalom. Célunk természetesen az, hogy minél több helyet berendezzünk, minél több bútor legyen raktáron és, hogy ha lehet keressünk is rajta valamit. A Desing Home egy kellemes kis program a kreatív elméknek és bár a berendezhető pontok száma kicsit korlátozott, helyette a hatalmas választékban jelentkező bútorok majd kárpótolni fognak mindenkit. Érdemes tenni vele egy próbát!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése