Trolls: Crazy Party Forest・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.11.30 - 11:17   |   Írta: Ca$h   |   2187
30. nov Trolls: Crazy Party Forest・Ismerkedő

Bulizós trollnevelde kiscsoportosoknak.

Ha már elmúltál hat éves és egy nappal sem vagy több mint hét, végül pedig, ha el tudod olvasni ezt a cikket, akkor bizony jó helyen jársz. Mert az Uibsoft Trolls Crazy Party Forest bizony neked készült. Emlékszem még én voltam olyan tinédzserféle, amikor ez a gumitroll mánia kezdődött, most nem tudom hogy visszatért-e azóta, vagy esetlegesen még mindig tart, de tény, hogy az Ubisoft fogta magát és újragondolta a témát, ezúttal mobileszközökön. Igaz, az én időmben még csak fésülgettük a hajukat, most már ott tartunk hogy a kiscsoportosok is bulizásra nevelődnek.

A Party Forest fő témája ugyanis a hatalmas partik, azoknak az előkészülete, szervezése illetve lebonyolítása. A játék első felében klasszikus Farmville feladatokkal kell tevékenykednünk, olyanok mint a kajatermelés, otthonok építése stb. A második felében pedig, ha minden ok és szabad a pálya, akkor indulhat a parti. Maga a buli is kettő aktív részből áll, első körben etetnünk kell a trollokat, akik állandóan megéheznek, ha mozogni kell egy kicsit. A második körben pedig a DJ mozdulatait kell utánozni azzal, hogy a lehető legjobb pillanatban tapizunk a képernyőre. Idővel ezek a feladatok egyre nehezebbek lesznek, de akkor sem esnek túlzásba a készítők, lévén a játék korhatára kb. 5-8 év.

Nyilván gondolni kell néha a picikre is, hiszen manapság már óvodai kiscsoportban kapják meg a gyerkőcök első iPhone-jukat. Érthető ez, persze, szóval nem megy most a fika, igazodunk a célcsoporthoz. A Trolls: Crazy Party Forest egy gigamegacsúcsszupi szipiszupicsudiluxi játék mindenképpen próbáljátok ki!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése