Blade Sliders・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.11.28 - 12:45   |   Írta: Ca$h   |   1558
28. nov Blade Sliders・Ismerkedő

Itt a világvége, kard a kézbe, harcolj végre!

A Blade Sliders egy klasszikus egyujjas gamma, abból is a középkategóriás fajta. Hőseink meglehetősen benne vannak a lekvárban, eljött a zombi apokalipszis és nem maradt más nekik csupán egy éles kézifegyver és némi elsősegélycsomag. Minden más már csak rajtunk múlik.

Az irányítás a játék legnagyobb gyengepontja, mert az valami eszeveszettül ostobán lett megoldva. Van egy pointer, ami körbe-körbe megy, amikor megérintjük a képernyőt akkor emberünk abba az irányba fog előrecsúszni éles fegyverével vágva egyet, ahol éppen a pointer volt. Támadás után természetesen ellenkező irányba fog tovább pörögni, ezzel minket kicsit összezavarva. A gondok akkor kezdődnek, mikor észrevesszük, hogy a zombik nonstop jönnek felénk, mintha hőkövetősek lennének (mert monjduk azok is?). A játéktér eléggé szűkös a végére érve a halálunkba zuhanunk. Lesznek olyan részek, amik leszakadnak alattunk, ugyancsak zuhanásos kínhalált szenvedve, illetve slusszpoénként még az életünk és folyamatosan fogy. Időnként látni fogunk elsősegélycsomagokat, amikkel kihúzhatjuk pár másodperces élettartamunkat további pár másodperccel, de tartós tejet már senki se vásároljon, mert felesleges.

Ha eleget nyomulunk a játékkal, akkor lesz bőven pénzünk arra, hogy további karaktereket vásároljunk (iskolás csajszi, az utazó, Jedi lovag, Űrgárdista stb.), akiknek már különböző speciális képességeik is lesznek, olyanok mint mondjuk az időlassítás. Illetve egy idő után új pályán is nyomulhatunk, a másodiknak speciel a kecsegtető UFO lesz a neve. Mit is mondhatnék, a Blade Sliders egy középszerű cucc, nem tud eleget nyújtani ahhoz, hogy még kedden is vele nyomuljunk, de egy próbát azért megér.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése