Crystal Rush・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.11.09 - 09:51   |   Írta: Ca$h   |   2109
09. nov Crystal Rush・Ismerkedő

A hét közepére egy kis ügyességi lövölde?

Persze, nem az a fajta, amire bárki elsőre gondolna. A Crystal Rush valójában egy logikai játék akar lenni, csak logikára éppen nem sok szükségünk lesz, sokkal inkább a reflexeinkre. Tekintettel arra, hogy meglehetősen gyors ütemben zajlanak az események, megállás egy másodpercre sincsen.

Az alapfelállás szerint adott egy kis sziget, ami tele van pakolva különböző színű falakkal, mégpedig kör alakban. Középen helyezkedik el a körkörösen pörgő mutató, amit tulajdonképpen mi irányítunk, vagy sokkal inkább csak azt döntjük el, hogy mikor lövünk vele egyet. Az érdekesség az, hogy ez mindig más színű, ebből kifolyólag az lenne a feladat, hogy a megfelelő színű falra lőjünk vele egyet. Ami, ha sikerrel járunk, apró kristálydarabokra szétesik.

A cél az lenne, hogy körben minden egyes falat kilőjünk. Ez nem tűnik olyan nehéznek, nem igaz? A komplikációk akkor kezdődnek, amikor kiderül, hogy a körbe-körbe pörgő mutatónk, amint lőttünk vele egyet, más színűre vált, ahogyan az irányt is megváltoztatja és ellentétesen kezd el pörögni. Ráadásul az izometrikus megjelenítés miatt egyre nehezebb eltalálni azokat a fránya falakat, amik slusszpoénként, ha nem találjuk el őket időben, hamarosan el is indulnak felénk.

Szóval, a játék meglehetősen gyors ütemben zajlik, tinédzserek előnyben, de a hozzám hasonló, vén rókák meg szeretik a kihívást, nem igaz? Tegyetek vele egy próbát, érdemes!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése