Super Slime Blitz・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.11.08 - 08:39   |   Írta: Ca$h   |   1374
08. nov Super Slime Blitz・Ismerkedő

Super Slime Blitz・Ismerkedő

A Super Slime Blitz első pillanatától fogva érezni lehet, hogy itt nagyon elgurult a gyógyszer a készítőknél. Persze azoknak valószínüleg nem fog nem meglepetést okozni, akik ismerik az eredeti figurákat, én bevallom még életemben nem találkoztam velük, az hogy most ez jó-e vagy rossz, döntse el mindenki maga, de úgy gondolom, hogy a rétegjátékokkal nagyon könnyű mellé lőni.

A Super Slime Blitz stílusát tekintve egy ügyességi, platformer, kétujjas, végtelen árkád. Főhősünk egy jópofa mesefigura, aki boldogan vigyorogva fogja venni az akadályokat, végig ott lesz az arcán a bárgyúság, még akkor is amikor meghal. Igazából csak annyi a dolgunk hogy eldöntsük balra vagy jobbra akarunk-e tovább haladni, ha az utunkat elálja valami akadály akkor azt csak nemes egyszerűséggel szétütjük, tesszük ezt addig amíg létre nem jön egy olyan platfrom amire már fel tudunk ugrani. Igazából csak az lesz a dolgunk, hogy minél tovább haladjunk az egyik irányba, magunknak lépcsőzetes útvonalat kiütve.

Persze lesznek nehézségek és akadályok bőven, mindenféle repülő trutymó illetve csapdák sokasága fog az utunkba állni, de szerencsére nem csak egy irányba lehet haladni, szóval amint elmúlt a veszély elég lesz csak egyet vagy kettő visszalépni és már mehetünk is tovább. Az összegyűjtött érmékből természetesen további karaktereket tudunk magunknak vásárolni, illetve mindeféle vicces cuccot, ha éppen ahhoz van kedvünk.

A Super Slime Blitz így ismeretlenül egy nagyon gyenge játéknak tűnt. Nem tudom elképzelni, hogy az eredeti hősök ismeretével ez jobb összeképet mutatna, de legyünk optimisták és bízzunk benne. Nem vagyok biztos benne, hogy ajánlanám bárkinek is, inkább csak a rajongók tegyenek vele egy próbát, illetve ingyenes a cucc, szóval olyan sokat nem veszthetünk vele.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése