Bullet Hell Monday・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.11.04 - 12:22   |   Írta: Ca$h   |   1319
04. nov Bullet Hell Monday・Ismerkedő

A hétfők mindig nehezen indulnak, na de ennyire?

A Bullet Hell Monday a címe ellenére egy vérbeli pénteki játék. Mindenki imádja a pénteket, péntek a kedvenc napunk és ilyenkor csak jó játékot választhatunk magunknak, ez nem vitás. Jelen alanyunk egy vérbeli rail shooter, abból is a legjobb fajta, amolyan feel good játék, amivel egyszerűen jó érzés nyomulni.

Emlékeztek még azokra a tippikusan játéktermi játékokra, amikor bedobtál egy 20-ast, volt három életed és felülnézetből irányíthattál egy űrhajót, amit eszeveszettül lőtt kétmillió ellenfél? A képernyő minimum felét csak ellened irányuló lövedékek terítették be! Persze, te sem voltál rest, osztottad az észt rendesen, majd amikor nagy bajba kerültél eldobtál egy bombát és boom. Na, a Bullet Hell Monday pontosan ilyen játék!

Szögezzük le, hogy bár piszkosul élvezetes, könnyen irányítható, logikusan felépített anyag, de azért a második fejezettől már bizony fel kel kötni azt a bizonyos gatyát. Minden egyes pályán lesznek küldetések, amiket teljesítve AP pontokat kapunk, amiket természetesen fejlesztésekre tudunk majd költeni, olyanok mint élet és bombaszám, vagy éppenséggel a lövésünk hatékonysága és hasonló kis finomságok. Arra külön érdemes odafigyelni, hogy ha megveszünk egy másik fajta lövéstípust, akkor lesznek olyan fejlesztések, amiket elölről kell kezdenünk.

A GolyóPokolHétfő egy nagyon eltalált játék, talán a grafikája lehetne egy fokkal szebb, de mindez nem számít olyan jó a játékélmény. Feltétlenül tegyetek vele egy próbát, ha szeretitek az őrületes lövöldéket!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése