Rolly Worms・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.11.02 - 11:54   |   Írta: Ca$h   |   1307
02. nov Rolly Worms・Ismerkedő

Az alma, ami nem esett messze a fájától, de mégis hogyan történt mindez?

Bizonyára sokan ismeritek azt a jelenséget, amikor az alma leesik a fáról. Gondolom, sokan vannak, akik ezért a kukacokat vonják felelősségre, pedig valójában most megtapasztalhatjuk, hogy a kukacok a legkevésbé sem szeretnék, ha szeretett otthonuk lezuhanna a mélybe.

A Rolly Worms alapkoncepciója, hogy van egy lyukas almánk, benne lakik kettő darab kukac, az alma útnak indul egy végtelen fa ágán, ami érdekes módon tele van lyukakkal, a kérdés már csak az, hogyan marad továbbra is az égen eme végtelen faág, de ne törődjünk ilyen apróságokkal. Szóval, nekünk annyi lenne a dolgunk, hogy jó egyujjashoz méltóan, a megfelelő pillanatban tapizzunk egyet, aminek következtében a kettő kukac szinkronban kidugja a fejét, ha ezt jó időben tettük, akkor az alma ugrik egy szép nagyot gurulás közben, és jobb esetben ezzel elkerüli a zuhanást.

A zuhanás instant halál, mindkettő kukacunk velőt rázó sikollyal esik a végtelenbe és soha nem érkeznek meg, mert minden kezdődik elölről. Jómagam eléggé veterán gémernek számítok, mégis az első 15 perc alatt szinte minden esetben mértani pontossággal a rossz pillanatban nyomtam rá a képernyőre, ezzel némileg felidegesítve magamat és rage delete-eltem. Bocsika!

Ha mindez nem lenne elég akkor még a reklámokat is pofátlanul az arcunkba vágják, amit mint tudjátok extra mód rühellünk. Szóval, az első benyomásom a játékról nem túl jó, de ha valakit érdekel a dolog, tegyen vele nyugodtan egy próbát, sosem lehet aztat tudni, ugyi.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése