Drifty Chase・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.10.28 - 09:52   |   Írta: Ca$h   |   1649
28. okt Drifty Chase・Ismerkedő

A bűnözők élete sosem volt egyszerű, de valamit valamiért ugye.

Éppen hogy csak kirabolunk egy bankot, még a hatalmas kupac pénznek a szaga sem jutott el az agyunkig, amikor a rendőrség már a nyomunkba is ered. Kezdetét veszi az őrült hajsza. New York sosem alszik és mint azt gondolom mindenki tudja, egy Yankee-nek nem kell elutaznia sehova, mert az egész világ már ott van a városában.

Ez a jelenség tökéletesen vissza fog jönni ebben a kis árkád cuccban, hiszen ahogyan haladunk előre a játékban, úgy jön egyik kerület a másik után, olyanok mint China Town vagy éppenséggel London – van ilyen egyáltalán? Mindegyik városrésznek meg vannak a maga különlegességei, a kínai negyedben például nagyon szűkek lesznek az utcák, míg monjduk a londoni negyedben fordított lesz a közlekedés.

De mit is kell tennünk a játékban? A Drifty Chase az egyujjas kategóriába tartozik, nem kell semmi mást tennünk, mint a megfelelő pillanatban – amikor a következő kanyarhoz érkezünk – megérinteni a képernyőt, ezzel a verdánk csinálni fog egy epikus kézifékes kanyart, majd a hajsza folytatódik a következőig , majd a következőig és így tovább. Tulajdonképpen csak egyik kanyar jön a másik után. A nehézségek maguktól adódnak, hiszen a keresztforgalom meglehetősen bonyolítani fog a dolgokon, egy idő után viszont rááll az agyunk, és akár még élvezetessé is tud válni az egész.

A Drifty Chase sajnos eléggé agresszíven tolja az arcunkba a fizetős tartalmat, vagy a folyton folyvást szembejövő videók megtekintését. Sok olyan alkalom lesz, amikor rá akarnánk nyomni egy gombra, de nem az lesz ott, aminek lennie kéne, hanem csak egy újabb videómegtekintésére akarnak rákényszeríteni minket. Ha sikerül mindegyiket kikerülni, akkor csak elegánsan a pofánkba rak egyet magától. A F2P modell undorító, a játék meg nem annyira jó, hogy végigmenjünk ezeken a kellemetlenségeken.

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése