Dan the Man・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.10.24 - 08:49   |   Írta: Ca$h   |   3673
24. okt Dan the Man・Ismerkedő

Dan the Man, a világelnyomás ellen.

Főhősünk Dan, a nem túl szexi barátosnője és legjobb haverja úgy döntenek, hogy most már tenni kéne valamit a világukat elnyomó gonosz erők ellen. Tekintettel arra, hogy Dan, aki olyan mintha a Tekkenes Hworangot összekevernénk a Street Fighteres Ryuval ráadásul még némi Chuck Norris beütése is van, valóban ő a „The Man”.

Senki nem állhat az útjába, legyen az állig felpáncélozva vagy fegyverkezve, iszonyatos gyorsaságával és hosszútávon golyóálló testével nem sokan szállhatnak szembe. Szerencsére ugyanez mondható el társairól is, úgyhogy igazából csak rajtunk múlik, hogy kit választunk erre a nemes kalandra. A Dan the Man egy teljesen klasszikus vonalat képviselő árkád játék, olyannyira, hogy már csak az „insert coin” felirat hiányzik valamelyik sarokból, illetve a készítők által kitalált, igencsak nagyvonalú életerő csík is az előző állításomat igyekszik meghazudtolni, ugyanis kevés olyan árkád gém van, ahol ennyi sebzést kibírna a hősünk.

Dan és kicsiny csapata halad előre, szétpofoz mindenkit, egyik platformról a másikra ugrál, jó Super Mario klónként érméket gyűjtöget, rejtett helyszíneket fedez fel, majd gyorsan a végére ér és már jöhet is a következő pálya. Két kaland között ellátogathatunk a shopba, ahol számos érdekességre költhetjük el a megszerzett pénzmagunkat. Többek között azt is megtehetjük hogy emberünk képességeit fejlesztjük ezzel még pusztítóbbá téve őt. Lesznek heti küldik, minden napra jut majd egy és, ha az összes napit teljesítettük egy hatalmas loot láda lesz a jutalmunk, tele hasznos érdekességgel.

A Dan the Man egy meglepően szórakoztató cucc, iPaden kicsikét nehéz lehet vele játszani, lévén túl messze vannak az iránygombok. Tényleg, minek vannak egyáltalán gombok, miért nem lehet a képernyő két széle a két irány? Nagy kérdések ezek egy kisembertől, hiszen Dan, az ember pontosan tudja mire van szüksége. És neked?

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése