Outfolded・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.09.21 - 18:42   |   Írta: Ca$h   |   1403
21. szept Outfolded・Ismerkedő

Csak lassan, nyugi ráérsz, hagyj időt magadnak…

Egy olyan játék, ami ezekkel a sorokkal indul, ráadásul úgy, hogy még fülest is ajánl nekünk a tökéletes élmény érdekében, egyszerűen nem lehet kapufa. Akik már az első pár pillanatban képesek egy ehhez fogható atmoszférát megteremteni, azok valljuk be, értik a dolgukat. Na, az Outfolded egy ilyen játék.

Nem kell semmi extrára gondolni, közepesen jó grafika a célnak tökéletesen megfelelő, hihetetlenül hangulatos zen buddhista muzsika, a játékmenet meg olyan, amilyen. Szerintem azért lesznek páran, akik mégis idegesek lesznek tőle, de csak a hozzám hasonló pukkancsok képesek mindenen felidegesíteni magukat. Ezúttal viszont szerencsére nem kellett idáig fajulnia a dolgonak, mert amíg ismerkedtem a játékkal, kifejezetten jól éreztem magam.

Az Outfolded egy logikai játék, abból is a legkellemesebb fajta. Célunk természetesen az lesz, hogy eljussunk A pontból B pontba, ehhez mindig kapni fogunk egy vagy több, háromdimenziós alakzatot. Ezek eleinte csak szimpla kockák vagy téglatestek lesznek, később már jóval bonyolultabbak. Attól a pillanattól fogva, hogy letesszük az általunk kiválasztott pontba, meg tudjuk adni, hogy melyik irányba hajtogassuk ezt a bizonyos alakzatot, pontosan úgy, mintha csak egy kartondoboz lenne. Attól függően milyen jól bánunk az irányokkal dől el, hogy mekkora távolságot teszünk meg mindeközben. Az eleinte könnyűnek tűnő feladat természetesen fokozatosan nehezedik, korábban mint gondolnánk.

Az Outfolded egy tisztességes iparosmunka, már-már művészinek nevezhető, egy igazi alkotás, mindenképpen próbáljátok ki!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése