Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.09.14 - 19:31   |   Írta: Ca$h   |   5385
14. szept Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing・Ismerkedő

Minden idők talán legsikeresebb manga sorozata megérkezett végre iPhone-ra is.

Narutót nem hiszem, hogy bárkinek be kéne mutatnom. Az örökmozgó, szemtelen, fékezhetetlen, kis ninjatanítvány kalandjai hosszú hosszú éveken keresztül (1999-2014) vezették a Manga listák élét. Útközben a képregényből anime sorozat is készült, majd olyan nagy lett a siker, hogy természetesen egymás után gombamód jöttek a jobbnál jobb játékok is. Az egyik utolsó ilyen sorozat talán az Ultimate Ninja Strom volt Playstationön, olyan játékmenettel és grafikával, hogy az ember menten otthagyta az állkapcsát a látványtól.

Jómagam is nagy rajongó vagyok, bár sajnos, a történettel kapcsolatban kissé hiányos a tudásom. Szerencsére azt vettem észre, hogy a sztori módot választva ezt a hiányosságomat pótolni tudtam, hiszen képregény formájában tulajdonképpen szépen végigmegyünk a kezdeteken, közben természetesen megtanuljuk a játék minden csínját és bínját. A Ninja Blazing egy taktikai RPG sok-sok fejlesztéssel, karaktergyúrással és olyan sok harccal, hogy a végére még meg is unjuk.

Egy ilyen játéknál rendkívül fontos, hogy jó legyen a harc, ugyanis ha ezen elbukik az anyag, gyorsan a feledés homályába merül. Szerencsére a Naruto játékoknál ez teljes mértékig ki van zárva, mert az alapok annyira adottak, hogy művészet kell ahhoz, hogy ezt elrontsák. A harcmezőt izometrikus szögből, felülről fogjuk látni és csak annyi dolgunk lesz, hogy az éppen sorra kerülő karakterrel a lehető legtöbb ellenfelet elkapjuk. Minden szereplő körül lesz egy aura, aki ebbe beleesik sebződni fog, külön érdekesség, hogy ha az aurába benne van egy másik katakterünk, akkor vele együtt fogunk sebezni. Minden sikeres támadással töltődni fog a ninjutsunk, ami ha eléri a maximumot jóval nagyobbat és látványosabbat fogunk sebezni, mint alaphelyzetben. 

Egyik csata jön a másik után, mi meg csak kapjuk a nyersanyagokat és extra karaktereket. Mindent, amire nincsen szükségünk beépíthetjük kedvenc embereinkbe, ezzel fejlesztve őket magasabb szintre. A Ninja Blazingben szinte minden tevékenységhez kereshetünk magunk mellé barátokat, vagy mi magunk is csatlakozhatunk idegen játékosokhoz. A multizás élménye mondanom sem kell, felejthetetlen. A Naruto Blazing hozza a kívánt Naruto színvonalat, kipróbálása erőteljesen javallott minden rajongónak és másoknak is!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése