Tiny Archers・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.08.19 - 12:37   |   Írta: Ca$h   |   1670
19. aug Tiny Archers・Ismerkedő

Förtelmes lények támadták meg királyságunkat, csak egy apró torony és az őt védő vitéz nyilas áll a halál és pusztulás útjában.

Mint ahogyan azt a Gyűrűk Urában már megtanulhattuk, néha úgy alakul, hogy a legkisebbek is tudnak változtatni a világmindenség sorsán. Főszereplőink apró nyilasok lesznek, akik bizony mindent megtesznek ennek érdekében. Hidegvérrel szedegetik le az eleinte igencsak ritka sorban rohamozó orkokat, goblinokat, majd később már trollokat is.

Eltanulni a célzást nem nagy ördöngősség, de azért valljuk be, ha nem találunk be elsőre, azért le tud izzasztani minket a játék. Mivel ellenfeleink elég gyorsan jönnek piciny tornyunk felé még akkor is, ha eleinte szépen előzényekenyen megvárják míg leszedjük az előttük lévő havert és csak utána jön a következő. Célozhatunk lábra, ilyenkor egy ideig egy helyben ugrálva fájdalja lábát a delikvens; testre, amivel lelassíthajtuk őket, végül pedig a legjobb találat természetesen a fej lesz.

Ahogy haladunk előre a történetben egyre több típusú nyíllal fogunk találkozni, lesz köztük páncéltörő, fagyasztó vagy éppenséggel áramfelhőt kibocsájtó is. Minél több tapasztalati pontot szerzünk, annál jobb íjakat tudunk majd vásárolni, természetesen csak akkor, ha erre maradt is valamennyi pénzmagunk. Arannyal fogjuk tudni feltölteni a nyílkészletünket is, ami alaposan el tud fogyni egy nagyobb csata során.

A Tiny Archers egy rendkívül cuki, jól megrajzolt, jól összerakott, minőségi kis árkád játék. Eltanulni a fortélyokat kissé nehézkess tud lenni az elején, de ha belejöttünk nagyon fogjuk élvezni. Összesen három szereplővel és három kampánnyal fogunk találkozni, ennek köszönhetően hosszú időre leköti a kedves júzert. Érdemes tenni vele egy próbát.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése