Chaos Chronicle・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.08.17 - 20:06   |   Írta: Ca$h   |   1809
17. aug Chaos Chronicle・Ismerkedő

A Káosz Krónikája, nem is tudtam hogy van ilyen. Lehetséges ez egyáltalán?

Igen, lehetséges, a Chaos Chronicles olyan valóságos, mint a nap és egy nagyon kellemes, kis akció RPG. Számtalanszor jött szembe a kismillió reklámfilm alkalmával, szóval vettem egy nagy levegőt és tettem vele egy próbát. Félig anime, félig europid fiatal szépségek, 45 kilós, atombombázó csajok, akiknek a hatalmas mellük darabonként minimum 5 kiló. Ilyen főszereplők fognak rögtön az elején visszakacsintani a képernyőn. 

Rögtön bele is csapunk a lecsóba és megtanítanak minket a legalapvetőbb harci stratégiákra, ellentétben a Mobius Final Fantasy-vel, itt röpke öt perc alatt végezni is fogunk, hamar elsajátíthatóak az alapok. Miután kiválasztottuk a számunkra legszimpibb hőst, neki is vágunk a nagy kalandnak, aminek igencsak sokára lesz vége. Számtalan fejezet és harc vár addig ránk, még ennél is több hős fog szembejönni. Idővel már öten is lehetünk egy csapatban, a maradékot meg csak elegánsan bebontjuk a többiekbe. Ne kérdezzétek a valóságban ez hogyan nézne ki, ne törődjünk vele hiszen ez csak egy játék! A lényeg, hogy minél magasabb szinten van egy emberünk, annál több tapasztalati pontot fogunk érte kapni és a kiválasztott hősünk annál több szintet lép, neki köszönhetően.

Maga a csata nagyon kényelmes és kellemes, igazából mindenki magától harcol, nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy a különböző kasztok erősségeit kihasználva akkor süssük el a folyamatosan töltődő speciális képességeket, amikor azzal a legtöbbet tudunk sebezni. Lesznek közelharciak, távolságiak és természetesen területre ható varázslatok is, ezeknek a használatát nem nehéz eltanulni, legtöbbször csak az időzítésen van a hangsúly.

Érdekes módon a héten ez a második olyan játék, amire igazából édeskevés ez a pár órás ismerkedés, de sebaj! Ennyi is bőven elég volt ahhoz, hogy tudjam, a Chaos Chronicle egy nagyon kellemes kis játék, ha esetlegesen nincsen még olyan cucc, amire halálosan rákattantál volna, akkor itt van ez, a hatás garantált.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése