Redungeon・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.07.20 - 17:56   |   Írta: Ca$h   |   1520
20. júl Redungeon・Ismerkedő

Igaz, az emberiség 90%-a Pokémon GO-zik, azért az élet még megy tovább, ahogyan az Ismerkedő rovatunk is. Hátha érdekel még valakit.

A zseniális Icebreaker és a nemrég nagyító alá vett Leap Day elmeroggyant készítőinek máris itt van a legújabb játéka. A Redungeon ugyancsak a régi játéktermes időket hivatott felidézni bennünk – vagy, akiben van mit ugye – azzal az apró különbséggel, hogy még a legszemetebb árkád játékban is minimum kettő életünk volt talonban, itt bizony csak egy lesz. Az is igaz mondjuk, hogy ha több életünk lenne, akkor a játékidő drasztikusan megnőne öt másodpercről kb. húszra. Mert a Redungeon mocsok egy játék!

Manapság a pályatervező szakemberek kétségbeesetten lesik a játékosok minden egyes óhaját és sóhaját, nehogy már véletlenül túlságosan nehéz vagy bonyolult legyen valami, mert akkor könnyen lehet, hogy „Fúúú, ez kaka, megyek is vissza Pokémonozni!” fog történni. Na, most a Redungeon készítői ennek pont az ellenkezőjét tették, valahogy olyan érzése van az embernek mintha folyamatosan, direkt csak szivatnának minket minden egyes pixellel minden egyes sarokban.

Ha úgy érzed, hogy áh, ott még átférek, akkor nem férsz! Ha úgy gondolod, hogy áh, az úgysem ér el, akkor elér! Ha azt hiszed átugorhatsz oda, akkor nem ugorhatsz! Minden egyes sarkon, mindenhol a halál vár ránk, a Redungeon piszkosul nehéz, szemtelenül brutálisan idegtépő lenne, ha éppenséggel nem röhögnénk halálra magunkat minden egyes pillanatban. Ugyanis a cucc valami elvetemült egy humorral van megáldva, mind a halálnemek, mind a szörnyek, minden hihetetlenül vicces. Első hősünk mikor harmadik szintre lép: „És akkor észreveszed, hogy végig nálad volt egy kard.” Ilyen, és ehhez fogható humor vár ránk minden egyes pillanatban.

Abban ne is reménykedjünk hogy betanuljuk a játékot, vagy hogy majd jól belejövünk. Maximum annyira sikerülhet, hogy ne öt másodpercig éljünk, hanem mondjuk tizenötig, illetve az egész játék totálisan random dobálgatja a pályarészeket. Természetesen lesz arany, amit gyűjtögetni lehet, és persze ebből lehet majd vásárolni is, ahogyan ezt lehet megvenni valódi pénzért, de ellentétben a fukar Pokémon GO-val, itt 4 dodóért 50.000 aranyat fogunk kapni. Hallod Nintendo? Hogy a fene enne meg!!! Na, tessék szépen leszedni ingyé az eppsztórból! 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése