Cell Connect・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.07.12 - 19:10   |   Írta: Ca$h   |   1650
12. júl Cell Connect・Ismerkedő

2048 után szabadon: Hölgyeim és Uraim! Cell Connect.

A Sudoku sikerén felbuzdulva számtalan olyan játék készült, ahol a számok vannak a főszerepben, ezek közül az egyik legérdekesebb a 2048 volt. Itt csak annyi volt a dolgunk, hogy a kurzor gombok segítségével egy irányt adjunk a képernyőn található számoknak, amik ha összeérnek és azonosak, akkor rögtön összeadódnak. A játék érdekessége, hogy legyen bármennyire is kétségbeesett a helyzet, tulajdonképpen soha nincsen vége – kivéve persze, ha a számok elérik a 2048-at –, mert szinte lehetetlen teljesen elrontani, patt helyzetet létrehozni. 

A Cell Connect alapja hasonló, itt is lesznek számok a képernyőn, a célunk annyi lenne, hogy minimum négy darab azonosat összeérintsünk, ha ez sikerül akkor a négy szám összeadódik és egy lesz belőlük – gy.k. négy darab 4-esből egy darab 16-os lesz. Abban az esetben, ha sikerül öt vagy annál több összeérő számot kipukkantani, a négy feletti szám-hexagonok el fognak tűnni. Ezzel a módszerrel lehet tulajdonképpen csökkenteni a cellákat a táblán. Ha a szám, amit arréb szeretnénk tenni – mert mondjuk éppen útban van és nem tudjuk olyan helyre rakni, ahol másik hárommal érintkezik –, akkor sajnos büntetésből további számok fognak megjelenni a képernyőn. Erről fent egyébként infót is láthatunk, a profik akár még ki is tudják használni ezt a szitut.

A játékban vannak érdekességek, olyanok mint az extreme mód, itt jóval nagyobb a tábla és a büntetésből kapott számok is duplák lesznek. Érdekes módon lehetőségünk lesz arra, hogy felvegyünk egy-egy meccset, ha kedvünk tartja. Érdekelne azért ki az a perverz vadállat, aki képes egy ilyen játékról videót készíteni. Lehetőségünk lesz multizni is, de itt tulajdonképpen csak a pontszámokkal lehet versenyezni, egymás rekordját megdöntve.

A Cell Connect egy kellemes kis logikai játék, de sem látványban, dizájnban, vagy éppenséggel zenében, játékmenetben meg végképp nem olyan kimagasló, hogy egy-két óránál többet nyomuljunk vele. De ki tudja? Lehet lesz köztetek olyan, aki élete szerelmére talál majd benne. 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése