Blacklist Conspiracy・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.07.08 - 18:55   |   Írta: Ca$h   |   1693
08. júl Blacklist Conspiracy・Ismerkedő

Nemrég véget ért a nagy sikerű Feketelista sorozat harmadik évada. Sejthető volt, hogy hamarosan elő fognak rukkolni valamivel, ami csillapítja majd a rajongók éhségét.

A kérdés már csak az, hogy vajon a Blacklist Conspiracy erre képes-e. Hamarosan kiderül, maradjatok velünk! Bizonyára mindannyian találkoztatok már olyan játékokkal, ahol egy képet nézegetve vagy a különbséget kell észrevenni, vagy pedig tárgyakat keresgélve kell minél több pontot szerezni. Jómagam tini ninja koromban nagy rajongója voltam a párosító változatnak, ahol a jutalmam mínusz egy ruhadarab volt egy csinos hölgy testéről ‒ nu igen, azok az édes internet nélküli idők.

A Feketelista konspiráció több nyomozós játék érdekességét próbálta összesíteni kisebb-nagyobb sikerrel. Legfőbb feladatunk természetesen továbbra is az lesz, hogy minél hamarabb megtaláljuk egy adott képernyőn a keresendő tárgyakat (bizonyítékokat), erre számos segítséget vehetünk igénybe, illetve vásárolhatunk valódi pénzért is természetesen. A fejlesztő csapat a Gameloft, nekik aztán nem kell nagyon sokat gondolkodni, ha lehúzásról van szó. Jelen esetben a legnagyobb problémát az energia fogja jelenteni, ugyanis egy bűntett helyszínét potom tizenöt egységért tudjuk csak megfigyelni és egyáltalán nem lesz garantált, hogy egy alkalom elég lesz ahhoz, hogy csillagot szerezzünk.

Ugyanis minden egyes nyomozási tevékenységhez (kutatás, vizsgálat, labor, kihalgatás, stb.) csillagokra lesz szükségünk és ezt az értékes „fizetőeszközt” bizony csak megfigyeléssel tudjuk beszerezni. Ha nincsen energia, nem lesz csillag, ha nincsen csillag, áll az egész nyomozás a következő napig. Természetesen nevetséges összegekért tudunk venni még nevetségesebb mennyiségű rubikat, amikkel kaját tudunk vásárolni és a különböző féle kaják logikusan egyre több energiát fognak nekünk biztosítani. 

A gond itt csak az, hogy hiába a név, hiába beszél hozzánk Red, hiába az igényes prezentáció, nincsen az a rohadt élet, hogy bárki is valódi pénzt költsön erre a játékra naponta akár többször is, csak hogy tovább vihesse a nyomozást. Inkább törli az egészet a fenébe, berak egy másik, sokkal jobb játékot, vagy inkább elölről kezdi nézni a sorozatot. Ejnye-bejnye Gameloft, sikerült megint tökéletesen tönkretennetek egy szuper jó kis játékot, nem kaptatok még elég lét, de most komolyan? Példát vehetnétek már egyszer végre a Supercellről!!! 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése