Mars Mountain・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.05.02 - 17:59   |   Írta: Ca$h   |   1511
02. máj Mars Mountain・Ismerkedő

Amikor azt hiszed, hogy nincsen már lejjebb… De van, lejjebb mindig van hova csúszni!

A Mars Mountain az idei év csúcsa, ha a mélypontokról akarunk beszélni, végtelen naívságomban leszedek minden, viszonylag frissen megjelenő kis játékot, hogy nektek letesztelve legyen miről beszámolni. Azért valljuk be, az esetek többségében eléggé minőségi címek szoktak szembejönni, hiszen az ember azt gondolná, a selejt úgyse fog átjutni a rostán, hiszen az App store is csak üzlet, hiába az ingyenesség, ezeken lehet a legtöbb pénzt keresni, de ezt úgyis tudjátok. Szóval, azt gondolnánk, nem jöhet szembe semmi, ami selejtes, hát tévedés!

Egy rakéta csapódik bele egy hatalmas piramisszerű építménybe… Nagyjából ez lenne az utolsó érdekes része a játéknak, ami egyben a bevezető animáció is. Sokan lesznek, akik várni fognak, hogy történjen valami, de nem fog, mert ez bizony már maga a játék. Két hatalmas nyíl mutatja nekünk a bal illetve jobb alsó sarokban, hogy azokat megtapizva kezdhetnénk el kalandunkat, ami a végtelenségig lefelé tartó ugrálást jelenti. Ezzel nem is lenne gond, ha a játék minden esetben érzékelné hogy mi megtapiztuk, ne idegeskedjünk a hiba nem a készülékünkben van, hanem ebben a hatalmas trágyadomb játékban, amit még megkódolni sem voltak képesek normálisan.

Szóval, lesz nekünk egy lefelé ugráló főszereplőnk, akinek a teste tulajdonképpen csak egy hatalmas, nagy fej. Szeretnénk belejönni, szeretnénk megkedvelni, de sajnos a játék erre nem reagál. Mert nem mindig veszi észre, hogy mit szereténk csinálni, akadályok pedig lesznek bőven, amik zseniális módon vannak kiszámítva. Valahogy mindig telibetalál minden, hiszen ez az izometrikus grafika, ahol minden átlósan történik. Valahogy erre nehezen áll rá az ember agya. Nyilván rengeteg gyakorlással belejönnénk és még az is lehet, hogy elképesztően, hihetetlenül csodálatos dolgok fognak történni a játékban, ha eljutunk egy bizonyos pontig. 

Igen… Biztosan. Csak éppenséggel senki nem fog eddig eljutni, mert fél óra után behorpasztva a 3D Touchot fogja letörölni örörkérvényűen ezt a „játékot” a készülékéről és biztos vagyok benne, hogy terjeszteni fogja az igét, hogy senki, semmilyen körülmények között ne tegyen vele próbát. Én is ezt teszem most: kérlek NE tedd, NEM éri meg az idődet!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése