Öt iPhone játék amiket érdemes kipróbálni

Alkalmazások - Játékok   |   2016.01.31 - 18:56   |   Írta: Zoltan C   |   8121
31. jan Öt iPhone játék amiket érdemes kipróbálni

Legtöbbünk a napi rutin, produktivitás miatt használja iPhone-ját, de valljuk be, sokszor jön jól, hogy mókázni is lehet rajta. Egy szórakoztató játék életeket menthet miközben valamelyik hivatalban, bankban vagy megállóban várakozunk. Szerencsére kifogyhatatlan mennyiségű játék elérhető iOS-re, a mostani egy szubjektív lista, ami figyel az egyensúlyra a különböző stílusok között.

Star Wars: Galaxy of Heroes - Ingyenes

Ez egy körökre osztott stratégiai játék, amiben a semmiből építhetjük fel csapatunkat. Csapattársainkat Luke Skylwalkeren át Darth Vaderig rengetek karakter közül megválogathatjuk. Miután megvannak a karaktereink, harcolnunk kell, amivel természetesen XP-hez jutunk. A tapasztalati pontokkal pedig minden egyes karakter, minden apró skilljét fejleszthetjük. Ezt a játékot biztosan nem pár óra alatt fogjuk kipörgetni.

iTunes link

Rolling Sky - Ingyenes

Fantasztikus grafika, remekül időzített aláfestő zene. Egy labdát irányítunk és végig kell jutnunk a pályán, balra vagy jobbra húzogatva a képernyőn. Ha a harmadik pályára sikerül elérned, király vagy!

iTunes link

Darklings - $0,99

Egy igazán egyedi játék. Nem kifejezetten új, de annál jobb. Lum nevezetű karaktert irányíthatunk és azzal győzhetjük le ellenségeinket, hogy a fejükön lévő szimbólumot rajzoljuk le. A zene, a grafika és az animációk fantasztikus hangulatot teremtenek.

iTunes link

Trials Frontier - Ingyenes

Crossmotors játék, így bizonyára sokak kedvence lesz. Időre kell különb9ző mutatványokat végrehajtanunk és a kapott pontokkal fejlesztenünk a géperejűt.

iTunes link

The LIne Zen - Ingyenes

Ahhoz, hogy teljesen kiélvezhesd ezt a játékot, gyakorolnod kell! Az első pár menet idegölő lesz, de ne add fel! Ismerős ugyan a játékmenet, mégis megéri belevágni. Egy kis pöttyöt irányítunk, amelynek segítenünk kell végigjutni az akadályokkal és csapdákkal teleszőtt pályán.

iTunes link


Kommentek megjelenítése