Star Wars cicomával ünnepel a Google

Alkalmazások - Játékok   |   2015.11.23 - 13:11   |   Írta: Máté Gergő   |   2337
23. nov Star Wars cicomával ünnepel a Google

A vállalat módosított applikáció témával várja az új Star Wars filmet.

Melyik oldalt választod?

A Google most kezünkbe adja a legnagyobb döntést: az Erő jó (világos) vagy sötét oldalát választjuk? Kétség sem férhet hozzá, hogy a galaxis sorsa múlik a választásunkon. Nem csak arról van szó, hogy a Google fejlesztői X-Wing és TIE vadászgépekké változtatták a Google Maps pozíciónkat, vagy hogy módosították a Gmail háttérképét, az Ébredő Erőnek itt látható jelei vannak:

Jelenleg a Sötét Oldal van túlsúlyban!

Minden Jedi nevében megkérem olvasóinkat, hogy mérlegeljenek és csatlakozzanak a Világos Oldalhoz, mielőtt még túl késő! 

Hogyan működik?

Ahhoz, hogy aktiválhassuk az Ébredő Erőt, el kell látogatnunk a https://www.google.com/starwars oldalra, ahol kiválaszthatjuk, hogy hova szeretnénk csatlakozni, ezután az alkalmazásaink folyamatosan frissülnek. Kissé meglepő, de nem azonnal történik mindez:

"Miután oldalt választottál, néhány órát igénybe vehet, amíg az ébredő Erő az összes alkalmazásodat áthatja" - áll a Google üzenetében. A tartalmak az ígéretek szerint folyamatosan bővülni fognak (volt már szó Millennium Falconról is) és legkésőbb február elsejével automatikusan visszaáll az alapértelmezett fiókunk.

Egy apró "kellemetlenség" azonban egyelőre az Erő velejárója: az összes Star Wars eseményt megkapjuk a naptárunkba.

Forrás: hasznaltandroid.hu


Kommentek megjelenítése