Itt a nem hivatalos Apple TV játék toplista

Alkalmazások - Játékok   |   2015.11.02 - 17:41   |   Írta: Máté Gergő   |   2391
02. nov Itt a nem hivatalos Apple TV játék toplista

Az új almás set-top box tulajok még nem böngészhetnek a legjobb fizetős és ingyenes játékok között.

Várnunk kell

Ennek oka, hogy az Apple még nem áll készen egy olyan lista publikálására, mely valós képet mutat a legtöbbet értékesített Apple TV játékokról, a készülék (és az App Store áruháza) ugyanis túl friss ehhez. Egy megfelelő lista elkészítéséhez nagy szükség van a feldolgozható statisztikai adatokra. Az Apple bemutató oldalán viszont korábban mutattak "Top Charts" részt, így biztosak lehetünk benne, hogy nem maradunk listák nélkül. Ameddig ez elkészül, addig a nem hivatalos listákra támaszkodhatunk.

Készül az Apple...

De van alternatíva

A Slide to Play elkészített egy valósidejű eredményeket feldolgozó listát. A fizetős kategória élén a Harmonix Beat Sports nevű alkalmazása áll, a Simplex a második, ezután pedig a Galaxy on Fire, a Lumino City, az Alto's Adventure, valamint a Does not Commute áll.

Ingyenes kategória is van a Slide to Play listáján: ezt a Rayman Adventures és a Crossy Road vezeti. Harmadik az HBO Now, melyet sok TV applikáció követ: Nat Geo, Fox, Showtime, History, CNN és CBS. Nagy meglepetésünkre a Netflix a 32. helyen áll, amit a YouTube követ, a Huu viszont a 23. Hangsúlyoznunk kell, hogy ez a lista nem hivatalos (nem az Apple készítette). 

Forrás: theverge.com


Kommentek megjelenítése