Sirinek bejön Jamie Foxx

Alkalmazások - Játékok   |   2015.10.26 - 16:20   |   Írta: Érci Viktória   |   3625
26. okt Sirinek bejön Jamie Foxx

A válallat most a legnagyobb sztárok közül hívott segítségül kettőt, hogy eladják új terméküket.

Az Apple 3 új promó videóval is debütált, a biztos siker érdekében bevont pár igazi nagyágyút is: Jamie Foxxot, a Django sztárját, és az NBA-s Steph Curry-t.

A 3 klip közül kettőt Jamie visz, a „Flip a Coin”-t és a „Crush”-t, a harmadikat, a „Camera”-t Az NBA üdvöskéje kapta. A kisfilmek humoros hangvételben mutatják meg Siri és a kamera rejtett képességeit. Bár ez a „rejtett” nagyon idézőjeles, hisz ezúton is közhírré tétetik, mire képes elektronikus aszisztensünk és a beépíett optika az új iPhone 6S-el karöltve. 

Mint például a Hey Siri, ahol elég csak megszólítanunk, és ő máris a rendelkezésünkre áll. Jamie ezen a felvételen elviccelődik a telefonnal, ami szerint Jamie igazán dögös, Sőt... Még a végén kiderül, hogy nincs is rossz ízlése az okoskütyünek.

 

 

A sztár kissé döntésképtelen, és Siri segítségét kéri, hogy segítsen választani a két film vázlata között. Siri természetesen ezt is megoldja.

 

 

Steph Curry teljesen más lehetőségeket mutat be a reklámanyagban. A Live Photos, a 4K videó és a lassított felvétel funkciók mutatkoznak be a felvételen.

 

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése