2021-ben érkezhet csak a notch nélküli iPhone

Almás Pletykák   |   2019.07.14 - 20:32   |   Írta: H.A   |   3067
14. júl 2021-ben érkezhet csak a notch nélküli iPhone

Ming-Chi Kuo, az ismert elemző újabb érdekes felvetésekkel lepett meg minket.

Kuo általában már hónapokkal a megjelenés előtt olyan információkat és találgatásokat közöl, amelyek többségében megvalósulnak a megjelenéskor.

Ezúttal a jövőbeli iPhone-okkal kapcsolatban tett közzé néhány érdekes információt, amelyről az AppleInsider is beszámolt.

Kuo szerint 2020-ban kisebb lehet az előlapon a notch, amelyet a szenzorok méretének csökkenésével érhet el az Apple. Ez azért lehet jó, hiszen egy picivel nagyobb kijelzőt kaphatunk így, például kiférhet majd az akkumulátor százalékszáma is. Az elemző azt nem részletezte, hogy a notch formája változhat-e.

iPad, iPhone reklám

Ezen túl 2020-ra az előlapi kamera technológiája is változhat, szerinte egy hétlencsés rendszer foglalhat majd helyet az előlapon. 2021-ben pedig egy teljes kijelzős, ujjlenyomat-olvasót is tartalmazó iPhone-ra számíthatunk Kuo szerint, ami hasonló lehet majd a jelenlegi felsőkategóriás androidos okostelefonokhoz, és ebben a kijelző mögött lenne a Touch ID és a Face ID-hoz szükséges TrueDepth kamerarendszer is.

Persze jelenleg ezek még csak találgatások, bár azt meg kell hagyni, hogy Ming-Chi Kuo legtöbbször releváns információkat szokott közölni.

Te örülnél egy teljes kijelzős, notch nélküli iPhone-nak?

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése