Bacon Escape・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.05.05 - 18:00   |   Írta: Ca$h   |   2315
05. máj Bacon Escape・Ismerkedő

Prison Break kicsit másképp.

Amikor a malacok hirtelen megvilágosodnak, a nagy fény felé közeledve rájönnek, hogy valójában csak a biztos halál vár rájuk. Nincs mit tenni, szökni kell és mivel a malacoknak mindig malaca van nem sok esélyünk van megfékezni őket. Vagy mégis?

A Bacon Escape az első pillanattól fogva elrabolja a szívünket, vérbeli pénteki játék, le se tagadhatnánk mert ez tény. Amikor az üzem falából kivágódunk egy csillében űlve rögtön érezni fogjuk, hogy ez bizony a mi játékunk.

Végiggurulva a pályán nem is lesz más dolgunk mint kikerülni a kismillió halálos akadályt, amit azért állítottak fel hogy mégiscsak szalonna legyen belőlünk. Szerencsére a tervező elkövette azt a halálos hibát, hogy hatalmas óriásplakátokon hírdetve elmagyarázza nekünk az összes csapda működésének ellenműködési elveit. Szóval nem lesz nehéz dolgunk, csak győzzük betartani őket és bírjuk reflexszel a szabályokat.

Kalandozásaink során természetesen számtalan aranyérmét és néhol fellelhető almákat fogunk találni, az előbbivel vásárolni tudunk majd, míg az utóbbival elhalálozás után folytatni a játékot. Hatalmas választékban lesznek elérhetőek állatkák, ahogyan a guruló kocsik is, hogy melyiket választjuk már csak ránk lesz bízva. Bátran ajánlom ezt a remekbe szabott játékot bárkinek aki elmúlt már 6 éves!

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése