20. dec PopUp Hell・Ismerkedő

PopUp Hell・Ismerkedő

Alkalmazások & Játékok           2016.12.20 - 09:13           Írta: Ca$h           1617

Egy magyar tinédzser fiú a játékfejlesztés mellett döntött.

Egy 14 éves miskolci srác nem kis fába vágta fejszéjét, úgy döntött hogy játékokat fog fejleszteni iOS-re, ebből már három címmel találkozhatunk is a App Store-ban. Felkeresett minket, kedves volt és küldött pár kódot, hogy ha ráérünk tegyünk egy próbát a játékaival. A héten szépen meg fogunk ismerkedni mindegyikkel, lássuk hát az elsőt!

A Popup Hell egy jópofa ötlet megvalósítása. Bizonyára mindannyian találkoztatok már az internet egyik legidegesítőbb reklámfajtájával a popuppal, ami ráadásul még hibaüzeneteknél is felpoppan. Jómagam agyvérzést tudok kapni tőlük, azonnal elnyomom őket, rájuk sem nézve. Képzeljétek el, mi történne akkor, ha minden egyes elnyomásnál eggyel több jönne vissza és még több és még több a képernyőt teljesen ellepve.

A Popup Hell erre a félelemre alapoz, szerencsére eléggé vicces módon. Ha néha el tudunk kapni egy popupot érdemes elolvasni őket, mert nagyon jópofa szövegeket rak ki nekünk. Célunk az lenne egyébként, hogy elnyomjuk mindet, abban az esetben viszont, ha nem találjuk el az ok gombot, vagy esetlegesen nagy kedvesen kirakja nekünk a képernyőn kívülre, akkor büntiből még több lepi el a képernyőt. Idővel különböző színekkel és fényeffektekkel is arra törekszik a kedves fejlesztő srác, hogy epilepsziás rohamot kapjunk. Végül, ha nem bírunk el velük véget ér a játék, és kezdődhet minden elölről.

A négy hangcsatornás Commodore 64 muzsika nekem kifejezetten tetszett, bár bevallom idegesítőnek tartottam, hogy mindig újraindul. Főleg, mert szívesen hallgatnám még tovább, illetve egy-egy meccs csak pár másodpercig, maximum fél percig tart csupán. Az egydolláros lélektani határ talán pont elég arra, hogy az emberek ne bánják meg a vásárlást, de játéknak azért nem igazán nevezném. Tartsuk inkább csak egy jópofa poénnak, ahogyan az a leírásában is szerepel és akkor rögtön nem fogunk benne csalódni. Egynek jó, de többnek nem igazán!

A játék 0.99$ áron megvásárolható az iTunes áruházból.

MentésMentés
Hozzászólások

Több Apple hír
26. máj

Az Apple éppen 369 emberrel keresteti a megfelelő kijelzőket

Tech Hírek

Annyian mentek el szemügyre venni az új kijelzőket egy konferencián az Apple-től, hogy a konkurensek összesen nem küldtek annyi embert.

Bővebben

26. máj

Jó áron szeretnél iPhone-t vásárolni?

Hardver Hírek

Az iCentrumnál megtalálod, amit keresel!

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben