P. Dávid (4)

P. Dávid (4)

Felhasználó ID: 22937
Cím Budapest, Budapest
Profil típusa magánszemély
Regisztráció ideje 2016.10.05 - 7 éve (veterán)
Utoljára aktív Nagyon régen
Hirdetések száma 0 hirdetés
Értékelések

Értékelések:

100%
100% pozitív, 4 értékelés
0%
0% negatív, 0 értékelés

T. Ica mondja: 2023. 03. 16.

A telefon megfelelt a hirdetésben leírtaknak. Tökéletesen működik, gyönyörű állapotban van. Az eladó nagyon korrekt volt, teljeskörűen elmagyarázott mindent. Élmény volt vele az üzletkötés, mindenkinek ajánlom! :)

Értékelés: pozitív

mondja: 2022. 11. 13.

Gyors és segítőkész volt, azt kaptam ami a hirdetésben szerepelt, másoknak is ajánlom!

Értékelés: pozitív

B. Judit mondja: 2022. 10. 09.

Tökéletes állapotban lévő terméket kaptam, mindenben egyezett a hirdetésben lévő leírással. Már ott volt a megbeszélt helyen és időben, mikor odaértem. A telefon nagyon megvigyázott, teljesen karcmentes, tiszta. A tartozékok, a doboz is tökéletes állapotban kerültek hozzám. Az pedig, hogy adásvételi szerződéssel érkezett, csak hab a tortán. Nagyon segítőkész, megbízható, igényes eladó, csak ajánlani tudom.

Értékelés: pozitív

B. Judit mondja: 2022. 10. 08.

Tökéletes terméket kaptam, mindenben megfelelt a hirdetésben leírtaknak. Igényes eladó, nagyon szépen megvigyázott a telefon (teljesen karcmentes, tiszta). A tartozékok, a doboz kifogástalan állapotban vannak. Az pedig, hogy egy szerződéssel érkezett, csak hab a tortán. Mivel ez az első iPhone-om, segített az első lépésekben, és jó néhány dolgot megmutatott. Az eddigi legkorrektebb, legsegítőkészebb eladó, akitől vásároltam, csak ajánlani tudom.

Értékelés: pozitív