Apple Felvásárlás

Apple termékek és gyári kiegészítők készpénzes Felvásárlása azonnal a HasznaltAlmán!

 

Ha szeretnéd gyorsan eladni a feleslegessé vált Apple terméked, vagy szeretnéd becserélni újabb termékre a régit, esetleg már hosszabb ideje nem boldogulsz az eladással, hirdesd meg ingyenesen a HasználtAlma weboldalán, és küld el nekünk e-mailben az eladó terméket! 

Ha a terméket már hirdeted a Hasznaltma.hu weboldalán kérlek az e-mailbe tedd bele a hirdetésed linkjét. A felvasarlas@hasznaltalma.hu e-mail címre érkező leveleket továbbítjuk a szerződött kereskedőink felé, így megversenyeztetve az eladó terméket a partnereink között, hogy mindig az aktuális legjobb árat adjuk az eladó felé.

A vételi ajánlatot általában 24 órán belül megküldik a HasznaltAlma kollégái vagy a nálunk regisztrált kereskedők a saját e-mail címükről egy válasz e-mailben. Amennyiben megfelel a vételi ajánlat, közvetlenül feltudod venni a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a legjobb ajánlatot tevő kereskedővel. Amennyiben 24-48h belül nem kapsz vételi ajánlatot, elképzelhető, hogy egyik kereskedőnek sem keltette fel az érdeklődését az eladó Apple terméked. Esetleg próbálj pontosabb leírást, szebb képeket, vagy kedvezőbb árat adni az eladó termékhez.

FIGYELEM: Az eladó termék e-mailben történő elküldésével elfogadod a felvásárlás szolgáltatás fenti feltételeit. Ha kérdésed van a felvásárlással kapcsolatban, esetleg te is Apple kereskedő vagy és szeretnél értesülni az eladó Apple termékekéről, mielőtt látható lesz a HasznaltAlma oldalán,​ keress minket e-mailben.

APPLE FELVÁSÁRLÁS   -  iPhone  -  iPad - iPod - Apple Watch - MacBook - MacBook Air - MacBook Pro - Retina MacBook Pro - Mac pro - iMac - Mac mini - és minde más aktuális Apple termék és gyári kiegészítő FELVÁSÁRLÁSA!

 

      Mail:felvasarlas@hasznaltalma.hu
         
Köszönettel, HasznaltAlma™

 

 

MentésMentés

MentésMentés