Apple Felvásárlás

Apple termékek és gyári kiegészítők készpénzes Felvásárlása azonnal a HasznaltAlmán!

 

Ha szeretnéd gyorsan eladni a feleslegessé vált Apple terméked, vagy szeretnéd becserélni újabb termékre a régit, esetleg már hosszabb ideje nem boldogulsz az eladással, hirdesd meg ingyenesen a HasználtAlma weboldalán, és küld el nekünk e-mailben az eladó terméket! 

Ha a terméket már hirdeted a Hasznaltma.hu weboldalán kérlek az e-mailbe tedd bele a hirdetésed linkjét. A felvasarlas@hasznaltalma.hu e-mail címre érkező leveleket továbbítjuk a szerződött kereskedőink felé, így megversenyeztetve az eladó terméket a partnereink között, hogy mindig az aktuális legjobb árat adjuk az eladó felé.

A vételi ajánlatot általában 24 órán belül megküldik a HasznaltAlma kollégái vagy a nálunk regisztrált kereskedők a saját e-mail címükről egy válasz e-mailben. Amennyiben megfelel a vételi ajánlat, közvetlenül feltudod venni a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a legjobb ajánlatot tevő kereskedővel.

FIGYELEM: Az eladó termék e-mailben történő elküldésével elfogadod a felvásárlás szolgáltatás fenti feltételeit. Ha kérdésed van a felvásárlással kapcsolatban, esetleg te is Apple kereskedő vagy és szeretnél értesülni az eladó Apple termékekéről, mielőtt látható lesz a HasznaltAlma oldalán,​ keress minket e-mailben.

APPLE FELVÁSÁRLÁS   -  iPhone  -  iPad - iPod - Apple Watch - MacBook - MacBook Air - MacBook Pro - Retina MacBook Pro - Mac pro - iMac - Mac mini - és minde más aktuális Apple termék és gyári kiegészítő FELVÁSÁRLÁSA!

 

      Mail:felvasarlas@hasznaltalma.hu
         
Köszönettel, HasznaltAlma™

 

 

MentésMentés

MentésMentés