Ez az iPhone 8 még az S8-at is porba tiporhatná [videó]

Almás Pletykák   |   2017.04.10 - 18:00   |   Írta: N Marcell   |   7856
10. ápr Ez az iPhone 8 még az S8-at is porba tiporhatná [videó]

Ismét egy koncepció, mely megmutatja a következő iPhone-ban rejlő potenciált.

Idén először történt meg, hogy a Samsung teremtette meg a piacon lévő legjobb kinézetű okostelefont. Eddig az Apple kérdés nélkül állt a mezőny élén, de ahogy a dél-koreai gyártó először áttért a műanyagról az üveg/acél kialakításra, úgy lett egyre kisebb az Apple előnye. Végül márciusban megtörtént a trónfosztás. Az S8 Infinity Display kijelzője és a szinte kerettelen kialakítása szégyenben hagyta az (amúgy szintén remekül kinéző) iPhone 7-et is, mely még az elmúlt három év iPhone dizájnjának mintájára épül.

Szerencsére az Apple idén nem a szokásos sémát tervezi használni – fontos számukra a 2017-es iPhone sikere –, ugyanis hatalmas felhasználói elvárásokra számíthatnak a telefonnal kapcsolatban. Idén valószínűleg egy OLED-kijelző trónol majd az eszköz arcán, a keret szélességét csökkentik, sőt az a pletyka is felröppent, hogy a Home gomb fizikai megtestesülését is eltüntetik a letisztultabb hatás érdekében.

A Youtube-on tevékenykedő (ConceptsiPhone néven futó) formatervező megosztotta szinte megbabonázóan gyönyörű látomását a világgal. Néhány helyen igencsak közel áll a várható dizájnhoz: az Apple valószínűleg valami hasonló formára törekszik majd. Jony Ive álma ugyanis a szinte egyetlen üveglapból álló iPhone. Máshol viszont teljesen elrugaszkodik a valóság talajától – ezek pedig a kijelző és a telefon háta. Egy apró, értesítéseket megjelenítő ablak hátul tényleg nagy szolgálatot tehetne. Ám biztosan nem fog bekerülni a végleges termékbe. Álmodozni viszont szabad, főleg ha az az álom ilyen szép!

 

 

 

 

Forrás: BGR

Kapcsolódó cikkek: 
Gyári munkás skiccein a vadonatúj iPhone 8
Újabb iPhone 8 pletykák
iOS 11 kezdőképernyő koncepció

MentésMentés


Kommentek megjelenítése