Újabb iPhone 8 pletykák: Smart Connector, vezeték nélküli töltés és VR/AR tartozékok

Almás Pletykák   |   2017.04.08 - 21:41   |   Írta: Máté Gergő   |   4699
08. ápr Újabb iPhone 8 pletykák: Smart Connector, vezeték nélküli töltés és VR/AR tartozékok

A The Verifier izraeli blogról származó pletykák szerint a következő iPhone vezeték nélküli töltésre is képes lesz.

Emellett a virtuális valósággal és kiterjesztett valósággal kapcsolatos tartozékokat is említenek. Az almás vállalat jelenleg egyedül az iPad Pro esetében alkalmazza a Smart Connectort.

Ez nem az első alkalom, hogy Smart Connector elterjedését jósolják az iPhone készülékeknél. Tavaly az iPhone 7, majd az iPhone 7 Plus esetében is hasonló pletykák jelentek meg. Utóbbi esetében dual kamerával ellátott iPhone 7 Plus képek is felbukkantak, de a Smart Connector továbbra sem jelent meg az iPad Prón kívül más eszközön.

Vezeték nélküli töltéssel kapcsolatos egyéb pletykák is megjelentek az idén ősszel érkező iPhone-nal kapcsolatban, azonban az induktív vezeték nélküli töltés, melyet az Apple Watch-nál ismerhettünk meg kissé kiábrándító lehet az iPhone 8-cal kapcsolatban.

A The Verifier szerint az Apple szintén a Smart Connectort fogja használni a kiterjesztett/virtuális valósággal kapcsolatos kiegészítőkhöz. Továbbá az Apple VR/AR terveiben fontos szerepet jósolnak  új Apple TV-nek és az AirPlay-nek is.

Emellett olyan témákat feszegetnek, amelyek még nem kerültek tesztelésre, mint például az iOS 11, a csoportos FaceTime beszélgetés és az olyan Siri funkciók, mint az iMessage integráció.

Az iPhone 8 készülékkel kapcsolatban még nem merült fel a Smart Connector lehetősége. Amire viszont eddig is számítottunk, az a nagyobb kijelző,  az OLED panel (akár az Apple Watch-ban) és a jobb vízálló képesség, valamint egy továbbfejlesztett kamera.

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:
10-féle iPhone 8 prototípust tesztelnek
Vezeték nélkül lesz tölthető az iPhone 8?
Három méretben támadhat az iPhone 8



Kommentek megjelenítése