Az iPhone 8-nak a külsejével kellene hódítania

Almás Pletykák   |   2017.03.31 - 16:21   |   Írta: Zoltan C   |   9798
31. márc Az iPhone 8-nak a külsejével kellene hódítania

Bizonyára sok újdonság lesz belepakolva a most ősszel érkező iPhone-ba, de mégis, az iPhone tizedik születésnapja megérne egy radikálisan új dizájnt.

Egyre biztosabban lehet tudni a vezeték nélküli töltésről, arcfelismerésről, USB C-ről vagy akár az OLED kijelzőről, mint az "ünnepi" iPhone húzóneveiről. Mégis, ha körbenézünk a droidos ellenfeleken ‒ gondoljunk itt elsősorban a mostanában bemutatott Samsung Galaxy S8-ra ‒ sokan irigyelhetjük az ott megjelenő óriáskijelzőket, jobb kijelző/keret arányokat (elsősorban a széleken és felül lehetne csökkenteni a "műanyag" felületet). Itt egy kép, hogy mire is gondolunk:

 

 

Sokan vannak ugyanis azok, akiknek a külső legalább olyan fontos, mint a készülék tudása ‒ ha nem fontosabb is. Főleg úgy, hogy a mai csúcskészülékek tudása egyre inkább megegyezik. Az oprendszer vitát most inkább hagyjuk ez esetben.

Most a Galaxy S8 megmutatta, micsoda fejlesztéseket eszközölhetne még az Apple az iPhone megjelenését illetően. Sőt, a múltban már sokszor láthattuk, hogy egyes droidos gyártók egyszerűen jobb kijelzővel szerelték telefonjaikat. Cupertino nagy szerencséjére, ha egyszer beleszoktunk a rendszerükbe, ökoszisztémájukba, akkor nagyon nagyon nehéz lesz onnan kiverekedni magunkat. Ugyanakkor, egy radikálisan új külsejű iPhone-nal új felhasználókat is be lehetne terelni az iOS világba. Most viszont még egyes hardcore Apple fanok is irigyedve nézik a S8 kijelzőjét, küllemét. Szerencsére a koreaiak jó szokásukhoz híven, ismét elég ocsmány, gatyi hatású hátsót adtak idei csúcskészüléküknek. Ha még ezt is eltalálják, az már kész földindulást okozott volna az Apple fanok között.

Egy nagyobb iPhone-ban debütálhat a sokat rebesgetett Portré mód és egy átalakított fekvő nézet is. Az iOS 8 óta ismert Reachability funkció (tudjátok, amikor kettőt koppintasz a Home gombon és "egykezes" lesz a kezelőfelület) pedig megszeledítheti az óriás fónit.

Mindenesetre, a dizájnváltást remélők imái úgy tűnik meghallgattattak, mert nem csak  pletykaözön mutat ez irányba, hanem maga a próféta, Ming-Chi Kuo is előrukkolt ezzel:

 

 

Forrás: 9to5mac.com / applerider.com

Kapcsolódó cikk:

 

SaveSave


Kommentek megjelenítése