Beats termékekre is számíthatunk szeptember 7-én

Almás Pletykák   |   2016.09.06 - 11:35   |   Írta: Pausch Rita   |   2107
06. szept Beats termékekre is számíthatunk szeptember 7-én

Újabb kiszivárogtatás, ezúttal a Beats a soros!

Úgy tűnik, hogy a holnapi Apple eseményen új Beats by Dre termékeket is bemutatkoznak majd. A francia weblap, az iGeneration nyilvánosságra hozta annak az e-mailben kapott levélnek a tartalmát, amit a Beats PR csapata küldött nekik, tévedésből.

Persze felmerül a kérdés, hogy valóban tévedésről van-e szó, ismerve a Beats gerilla marketing stratégiáját, elvégre termékismertető nem került ki. A lényeg mégis az, hogy az említett levélről az iGeneration korábban egy screenshotot is közzétett, bár ezt később a Beats kérésére levették.

A levélben többek között szó szerint az állt, hogy a szeptember 7-i Apple eseményen „bemutatnak az új Beats by Dre termékek közül is néhányat”. Noha, arról – az iPhone 7 pontos részleteivel ellentétben – nem nagyon tudni, hogy milyen Beats termékeken is dolgozik az Apple, de feltehetően új, vezeték nélküli és Lightning csatlakozós fülhallgatók érkezhetnek. Különösen, ha beigazolódnak a jack pletykák.   

Amennyiben a cupertinóiak komolyan gondolják, hogy megszabadulnak a jack aljzattól, akkor nem árt egy egész sor jó minőségű, jack-mentes fül- és fejhallgató megoldással szolgálniuk, elvégre a fogyasztók egyelőre nem repesnek az ötlettől. Mivel az Eurázsiai Gazdasági Unió augusztus utolsó napjaiban adott ki tanúsítványokat több Apple termék részére (az új iPhone-ok, Apple Watch, stb.) és ezek között akadt három új Beats fejhallgató modell is, így tényleg sanszos az új Beats holmik érkezése.

Forrás: Macrumors
Kép forrása: Techradar

Kapcsolódó cikk:
Újabb Apple Music reklámok, újabb sztárok!​
Új Beats rádiócsatornákkal készül az Apple?
Sztárözön a Beats 1 interjúkban



Kommentek megjelenítése