Újabb Apple Music reklámok, újabb sztárok!

Apple Hírek   |   2016.06.06 - 23:19   |   Írta: Pausch Rita   |   1949
06. jún Újabb Apple Music reklámok, újabb sztárok!

DJ Khaled, Naomi Campbell és Ray Liotta népszerűsítik az Alma zenei szolgáltatását.

Egyelőre úgy tűnik, hogy az Apple Music reklámfolyamban véget ért a Taylor Swift sorozat, de nem kisebb sztárok vették át az énekesnő helyét.

A hétvégén két reklámspot is bemutatásra került. Az egyik a Beats 1 Music YouTube csatornájára került fel, a másik pedig a Twitterre. Mindkét kisfilm főszereplője a zenei producer, előadó, zenész DJ Khaled. A művésszel február óta dolgozik együtt a cupertinói vállalat és várhatóan az új albuma is az Apple Music-on debütál majd, így most ő került a rivaldafénybe.  

Az első filmecskében Khaled partnernője nem más, mint a világ egyik legismertebb topmodellje, a gazella testű, Naomi Campbell. A párocska kocsikázik, flörtöl és persze az Apple Music-on Drake-et hallgat. Ki mást? Elvégre Taylor Swift is Drake-et hallgatott az egyik korábbi reklámban. Szerintem, ha egyszer Drake szerepelne a cég hirdetésében, ő maga is Drake-et hallgatna…

Abbahagyom a mókát, elvégre Drake is az Apple zenei szolgáltatásához kötődő művész. Azon túl, hogy az elsők között kapott a megjelenés előtt exkluzív Apple Watch-ot, nemrégiben a Views című albuma is az Apple Music-on debütált és egy hétig kizárólag itt volt elérhető. Tehát igen, őt is be kell suvasztani minden alkalommal, ha fizikai formájában nincs is ott.   

A második spotban DJ Khaled partnere a maffia filmek karakterszínésze, Ray Liotta. Persze a készítők ezt szépen ki is aknázzák, rögtön rámennek a színész ijesztő arcára, ha csak egy poén erejéig is.

 

 

Szerintem, egyébként az Apple reklámokat függetlenül az épp hirdetett terméktől is mindig érdemes megnézni. Tényleg szórakoztatóak.

Forrás: MacRumors

Kapcsolódó cikk:
Drake új albuma ma debütált az Apple Music-on
Vannak, akik nem várnak az Apple Watch-ra. Lehet irigykedni!
Taylor Swift táncikál a legújabb Apple Music reklámban



Kommentek megjelenítése