Balaton Sound app

Tech Hírek   |   2014.07.08 - 08:38   |   Írta: Pausch Rita   |   2069
08. júl Balaton Sound app

Töltsétek le ti is!

Közeleg a nyár sokak számára egyik legnagyobb fénypontja. Már csak 2 nap van hátra az egyik legnépszerűbb fesztiválig, a Balaton Soundig. A bérletek már öt héttel korábban elfogytak és péntek-szombat is teltház. Már napijegyet sem lehet kapni ezekre az időpontokra, de a szervezők szerint már csütörtökre és vasárnapra is fogytán a készlet. Ami az utóbbi, záró napot illeti, az egyik fő attrakció, Armin van Buuren aznap lép fel, tehát aki még akar, az most vegyen jegyet!  

balatonsound

Mivel az események több helyszínen és színpadon is zajlanak egyszerre, így nem árt, ha van egy program az ember kezében. De bulizás közben egy prospektust szorongatni, igazán lehangoló. Van azonban valami, ami a legtöbb fesztiválozó zsebében, nyakában lógatva, vagy bármilyen módon folyamatosan kéznél van: az okostelefon. Pontosan ezt szem előtt tartva és a fesztiválozók életét ily módon megkönnyítendő nagyszerű, ingyenes mobilalkalmazással kedveznek a szervezők a résztvevőknek. Az app elérhető iOS és Android készülékekre is.

Milyen funkciókkal találkozhatunk az alkalmazásban?

  • Ajánló menüpontban fényképek segítségével megismerkedhetünk a fellépőkkel, akik nagy részéről hosszabb, rövidebb leírásokat is találhatunk. Megtudhatjuk a fellépésük időpontját és helyszínét, valamint a hivatalos weboldalukra mutató link is van.
  • Programtáblán kétféle nézet közül is választhatunk és különféle csoportosításban is áttekinthetőek a négy nap programjai. Ugyanitt lehetőség van az oldalt található csillagok segítségével egyéni fesztiváltervet is készíteni a megtekintendő fellépőkről. Az alkalmazás még figyelmeztet is a koncert kezdete előtt negyed órával. A Programok menüpontban A-Z vagy Ajánló struktúrába rendezve megint a fellépőket láthatjuk, ám ezúttal leírás nélkül, a fellépések helyére és idejére szorítkozva.
  • Bár a Térkép pont igazán hasznos lenne, ám ez egyelőre még nem érhető el sajnos, talán az esemény kezdetére, az elkövetkező két napban megérkezik a frissítés hozzá.
  • Fesztivál info menüpontban leírásokat találni nem csak a rendezvényről magáról, de utazási és szállás információk is elérhetőek.
  • Hírek alatt a fesztivált érintő égető kérdésekről tudósítanak, például arról, ha adott napra elfogynak a jegyek.
  • Ha még valaki akarna VIP bérletet, vagy a még kapható jegyekből, VIP jegyekből, sátorhelyekből, biztosításból vásárolni, az az alkalmazás Jegyek menüpontjában ezt is megteheti bankkártya segítségével.

Sőt, három közösségi oldal (Facebook, Twitter, Instagram) bejegyzéseit is figyelemmel kísérhetjük a Közösség menüpont alatt, ahol már többen hangot is adtak a várakozásuknak, épp az indulás perceiben vannak, vagy egyszerűen csak valami véleményt nyilvánítanak az eseménnyel kapcsolatban.

Mindenkinek jó szórakozást!

Az iTunes áruházból ingyenes letölthető az alkalmazás: itunes.apple.com


Kommentek megjelenítése