Kezdődik a balhé az iPhone 8 készülékekkel?

Almás Pletykák   |   2017.09.29 - 23:55   |   Írta: Pausch Rita   |   13384
29. szept Kezdődik a balhé az iPhone 8 készülékekkel?

Reméljük ez nem komoly, mert eddig sem állt túl jól az iPhone 8 szénája…

Tajvanból jelentette egy iPhone 8 Plus korábban még büszke tulajdonosa, hogy a telefon töltés közben egyszerűen szétnyílt. A helyi médiában megjelent hír szerint a tulajdonosa, egy bizonyos Wu kisasszony mindössze öt nappal korábban vásárolt aranyszínű telefonjával esett meg a szomorú eset.

Wu kisasszony állítása szerint a jelenség röviddel azután történt, hogy feltette tölteni. Három perccel a csatlakoztatást követően, az iPhone 8 Plus elkezdett kidomborodni, majd egyszerűen szétnyílt. A telefont az Apple központba szállították, ahol szakértők megvizsgálják, mi okozhatta ezt a furcsa esetet.

Mondhatnánk, előfordul az ilyen, még akkor is, ha egyébként nem szokott. Ám sajnos, ez a jelenség tényleg előfordult már. Ugyanis Japánból érkezett a hír, hogy valaki már eleve szétnyílva kapta meg a készüléket, a dobozból már így csomagolta ki.  

Miközben még azt sem tudni pontosan mi okozza a problémát, az a pletyka látott napvilágot, hogy az iPhone 8 Plus akkuit ugyanaz az Amperex Technology Limited (ATL) nevű cég gyártja, ami a Samsung Galaxy Note 7 aksikat is. Azért ez utóbbi értesülést senki se vegye készpénznek. Az Apple hivatalosan még nem reagált a történtekre.

Hűha! Reméljük itt megáll ez a dolog és nem lesz belőle több...

Forrás: AppleRider/ CultofMac

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése