iGlass Pro: a legjobb iPhone kijelzővédő 10.000 Ft-ért?

Tesztek   |   2018.02.04 - 14:15   |   Írta: H.Alma   |   16171
04. feb iGlass Pro: a legjobb iPhone kijelzővédő 10.000 Ft-ért?

Bebizonyítjuk, hogy miért a legjobb választás az iGlass PRO!

Korábban már írtunk az iGlass Pro kijelzővédőkről, amire roppant egyedi garanciát vállalnak a srácok.

Egyedülálló módon 1 éven keresztül 110%-os garanciát vállalnák erre a típusra,- ami annyit tesz, hogyha ezalatt az idő alatt betörik a fólia és ezáltal a kijelző is, kifizetik az LCD cserét és ennek az összegnek a 10%-át készpénzben megtérítik! És még egy ajándék kijelzővédőt is adnak a törött helyett. Igazán menő garancia! Jelenleg a piacon ilyen garanciát senki nem vállal a kijelzővédőkre az iGlass-en kívül.

Mi sem bizonyítja jobban ezt az állítást, hogy egyre több ismert ember is az iGlass-t választja, mint például Zimány Linda, Vasvári Vivien, Kárpárti Rebeka, hogy pár nevet említsünk azok közül, akik az iGlass mellett döntöttek. Ezen kívül Apple guru Magyarosi Csaba is pozitív véleménnyel volt az iGlass kijelzővédőiről (Ezt itt megnézheted).

Ráadásként pedig nem is olyan régen volt egy árcsökkenés is az iGlass-nél, - így még kedvezőbb áron juthatunk hozzá ezekhez a nagyszerű kijelzővédőkhöz. Most akár 9 990 Forintért vásárolhatunk iGlass Pro üvegfóliákat, ezzel az árral a legjobb választás, ha a legszuperebb kijelzővédelemre vágyunk. És nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy immár iGlass tokok is bekerültek a termék palettába; ezzel a produktummal az iGlass 100%-ban garantálja a kompatiblitást, egyszóval, megvan a tökéletes választás, ha iPhone védelemről beszélünk.

Kapcsolódó cikkek:

iGlass tok vásárlás iGlass Pro kijelzővédő vásárlás

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése