10. máj Az eddigi összes iPhone egy közös sebességteszten

Az eddigi összes iPhone egy közös sebességteszten

Tesztek           2016.05.10 - 08:48           Írta: L Ferenc           40764

Lássuk, hogy az eddig kijött almás mobilok egymáshoz képest mennyire gyorsak!

Az elsőgenerációs iPhone nem éppen tegnap, hanem még 2007-ben, egész konkrétan június 29-én látott napvilágot, vagyis ez a jó öreg készülék idén nyáron már a kilencedik születésnapját fogja ünnepelni. Az Apple legfrissebb készüléke pedig nem más, mint az idén március 31-én piacra dobott iPhone SE, mely kompakt formában vonultat fel abszolút felsőkategóriás hardvert. Az említett két készülék között további tizenegy iPhone-t hozott forgalomba az Apple, vagyis kilenc év alatt összesen tizenhárom modellt, melyek mindegyike szerepel az alábbi videóban.

Az eredeti iPhone-tól egészen a legújabb iPhone SE-ig felsorakoztatott almás okostelefonok közül nem meglepő módon utóbbi készülék indul el leggyorsabban, majd pedig az iPhone 6s Plus és az iPhone 6s következik a sorban. A Geekbench tesztben ugyancsak az iPhone SE teljesített legjobban, de persze csak minimális mértékben maradt le tőle a nagyon hasonló hardveres iPhone 6s testvérpár. Wi-Fi fronton az iPhone 6s kapta az aranyérmet, majd pedig az iPhone 6s Plus, illetve az iPhone SE következik a sorban. Ez azonban még csak a kezdet, ugyanis az alábbi videóban rengeteg egyéb szempont alapján is összevetik az összes eddig kijött iPhone-t.

 

 


Hozzászólások

Több Apple hír
24. ápr

Akár ilyen is lehet az iPhone 8

Almás pletykák

Már megszokhattuk, hogy mindig újabb találgatások és állítólagos prototípusok kerülnek elő a legújabb iPhone megjelenéséig. Most is itt van egy. Ez lesz vajon az igazi?

Bővebben

24. ápr

Vásárolj biztonságosan használt és új Apple termékeket nálunk!

Apple tippek és trükkök

Hirdess ingyenesen vagy, keresgélj a több ezer Apple apróhirdetés között!

Bővebben