Napikütyü: Nativ Vita - A zenelejátszás jövője

Hardver Hírek   |   2016.05.29 - 21:23   |   Írta: B.Balázs   |   3601
29. máj Napikütyü: Nativ Vita - A zenelejátszás jövője

A Nativ csapata olyat alkotott, ami megreformálja az otthoni zenehallgatást

Felejtsd el az mp3 lejátszókat és az okostelefonokat! Tudunk egy sokkal lenyűgözőbb és impozánsabb megoldást, ami bármelyik nappaliban megállja a helyét. Úgy hívják Nativ Vita. Ez a kis készülék olyat tud, amit semmi más jelen pillanatban. Hozzáfér a világ összes zenéjéhez, videóklippjéhez és mindezt egy nagy felbontású érintőképernyő segítségével tárja elénk. 

Az áprilisban bemutatott eszköz 11,6 colos érintőképernyőjén kényelmesen navigálhatunk az Apple Music, Spotify vagy Tidal lejátszási listáink között, de nem okoz problémát az sem, ha a telefonunkról, a számítógépünkről vagy éppen egy NAS-ról szeretnénk zenét hallgatni. Ha mindez nem elég, akkor 120 ország 40.000 ingyenes rádióadása között válogathatunk. A Bluetooth, WiFi és AirPlay technológiáknak köszönhetően kényelmesen csatlakozhatunk a környezetünkben található vezeték nélküli hangszórókhoz, erősítőhöz vagy akár tv-hez.

A Vita társaként a cég bemutatta a Wave névre keresztelt DA konverterét is. Az eszköz a digitális anyagokat formálja lélegzetelállító minőségű analóg hanggá és kényelmesen dolgozik bármilyen digitális forrással. Kifejezetten Hi-Res audió anyagok lejátszásához fejlesztették, de az olyan tömörített forrásokat, mint a Spotify vagy Apple Music is megtölti élettel. 

Ha valaki igazán magas minőségű és tiszta hangzáshoz szokott, annak nem szabad kihagyni a csomagból a Pulse nevű családtagot. A toroid transzformátorral és 25 különböző lináris szabályozóval ellátott erősítő segít a zajszennyeződést minimálisra csökkenteni. A több, mint 50.000 mikrofarád kapacitás pedig gyakorlatilag korlátlan árammal látja el az eszközt, szinte nullára csökkentve a válaszidőket. Magyarul képes egy szemvillantás alatt a néma csendből robbanásszerű basszust varázsolni.

A termékeket megrendelhetjük a jelenleg is futó Indiegogo kampány oldalán.

Forrás: Indiegogo


Kommentek megjelenítése