Az Apple Watch Nike+ hamarosan a boltokban!

Apple Hírek   |   2016.10.24 - 23:24   |   Írta: Pausch Rita   |   3799
24. okt Az Apple Watch Nike+ hamarosan a boltokban!

Egyszerre 41 országban kerül piacra az Apple és a Nike közös terméke október 28-án.

Korábban már írtunk a két cég együttműködésének legfrissebb és sportolók – különösen a futók – számára legédesebb gyümölcséről. Ma azonban az Apple hivatalosan is megerősítette a már korábban is jelzett dátumot, azaz, hogy október 28-án kerül forgalomba az Apple Watch Series 2 különleges, Nike kiadása.

A következő 41 országban indul a forgalmazás az Apple bemutatót követő napon:
Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Kanada, Kína, Kolumbia, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Hongkong, Magyarország, India, Írország, Olaszország, Japán, Luxemburg, Makaó, Malajzia, Mexikó, Monaco, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Puerto Rico, Szingapúr, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Svájc, Oroszország, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.

Október 29-én kerül a boltokba a Nike+ Bahreinben, Görögországban, Kuvaitban, Ománban, Katarban, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben, október 30-án pedig Izraelben.

Az Apple és a Nike egyaránt szenvedélyesen dolgozik azon, hogy az életet könnyebbé és vidámabbá tegyék, ezért nagyon izgatottan várjuk, hogy eljuttathassuk a fogyasztókhoz szerte a világon a futás még csodálatosabb élményét. Az Apple Watch Nike+ a Nike+ Run Club alkalmazással egyben nyújt ragyogó készüléket és egy egyszerű megoldást futáshoz, de egy újabb példa is a Nike elkötelezettségére, hogy innovatív termékeket dobjon piacra.” – mondta Trevor Edwards, a Nike márka elnöke.

A 38 mm-es kijelzővel ellátott óra, vagyis az inkább nőknek szánt méret 139 990 forintos áron, a 42 mm-es, férfiaknak ajánlható méretű 149 990 forintért lesz elérhető és az Apple és a Nike egyaránt forgalmazzák.

Kapcsolódó cikk:
Íme, az Apple futópajtás!
Apple Watch 2: Egy úszó szemszögéből
Ilyen az új Apple Watch Edition!



Kommentek megjelenítése