Megújult a WWDC alkalmazás

Apple Hírek   |   2016.06.04 - 15:09   |   Írta: Pausch Rita   |   2754
04. jún Megújult a WWDC alkalmazás

Elindult a lázas készülődés, bő egy hét és kezdődik!

Június 13-án a szokásos megnyitó keynote-tal kezdetét veszi az Apple éves fejlesztői konferenciája. Az almás vállalat az 5 napos eseményhez kapcsolódó alkalmazását nem csak szépen kipofozta, de az új verzió még a negyedik generációs Apple TV-n is használható. A frissítés támogatja az élő közvetítést iOS-re és tvOS-re, valamint az iOS 9-et futtató, erre alkalmas iPadeken multitasking lehetőség is van.

Az app tvOS változata már elérhető, vagyis az érdeklődőknek lehetősége lesz akár otthonról Apple TV-n is követni az eseményeket, vagy akár korábbi konferenciák videóit tölthetik le. Az alkalmazás jellemzője egyébként, hogy egyformán hasznos lesz azok számára, akik részt vesznek az eseményen és azoknak is, akik nem.

Valószínűleg számításba véve a tavalyi WWDC-t megelőző Altconf-botrányt, vagyis, hogy jóval több az érdeklődő annál, mint akik bebocsájtást is nyernek az eseményre, idén az Apple az alkalmazással kicsit kárpótolja a „kint rekedteket”. Nem csak online követhetik a konferencia eseményeit, de még virtuális résztvevőként csatlakozhatnak is.

Idén az Alma elég viccesre vette a figurát már az esemény hivatalos bejelentésekor. Ezt a vonalat követi a „táncrend” vagyis a hivatalos programlista is.  A keynote-ig ugyanis mókás nevek mögé rejtették a pontos információkat.

Az 5 napos San Franciscó-i eseménysorozatot június 13-án a keynote nyitja a Bill Graham Civic Auditoriumból, itteni idő szerint 19:00-tól és természetesen idén is élőben követhetitek majd velünk.

Az alkalmazás ingyen letölthető az App Store-ból, innen.

Forrás: CultofMac

Kapcsolódó cikk:
Az Apple szétküldte a sajtómeghívókat a WWDC 2016-ra
Ezt kell tudnod az idei WWDC-ről
Az Apple-nek nem tetszik az Altconf



Kommentek megjelenítése