Van egy kis baj a matt fekete iPhone 7-tel…

Almás Pletykák   |   2017.02.11 - 12:37   |   Írta: Pausch Rita   |   14876
11. feb Van egy kis baj a matt fekete iPhone 7-tel…

Hiba mindig van és lesz, most épp egy „kozmetikai” gikszerről szólnak a hírek: kopik az iPhone 7.

Mikor megjelent a csillogó kozmoszfekete szín, az iPhone 7 rajongói tábor kétfelé szakadt: a Jet Black-pártiakra és a matt fekete-pártiakra.

A kozmoszfeketét sokan azzal vádolták, hogy könnyen – és a többi készüléknél sokkal könnyebben – karcolódik, míg mások pont ennek az ellentété bizonygatták.Most azonban úgy néz ki, a biztosnak vélt matt fekete sem az igazi.

Több iPhone 7 matt fekete készülék tulajdonosa is jelezte, hogy a telefon bevonata egész egyszerűen elkezdett felpattogni a kényesebb helyeken, főleg a hangszórók környékén. Alatta pedig a fényes alumínium figyel.

A beszámolók szerint a nagyobbik modell, a Plus verzió valamivel érintettebb a problémában. A minőségi gond még azoknál is jelentkezett, akik egyébként tokot használnak.

Az Apple azon az állásponton van, hogy ezzel a rendellenességgel abszolút egy szépséghibáról van szó, a termék minőségét nem befolyásolja. Hát, azért köszi szépen, Alma!

Hasonló „kozmetikai” jellegű hiba jelentkezett az iPhone 5 fekete mobiloknál is, amik igazán hajlamosak voltak a kopásra a szegélyeknél. Utána az Apple változtatott a gyártási eljáráson, hogy ellenállóbbá tegye a színezést, de úgy fest, a hiba most megint visszaköszönt.   

 

 

Mivel a nagy számban eladott készülék mostanra sokaknál tartós használatba került ősz óta, így ebből adódóan egyre több panasz érkezik a problémára az almás fórumokon. Noha a Plus készülékekre jellemzőbb a hiba, azért a sima 7 modelleket is érinti.

Ti tapasztaltatok hasonló problémát az iPhone 7-nél? Írjátok meg kommentben, a fotókat külön megköszönjük!

Forrás: CultofMac
Képek forrása: Apple Discussions felhasználók

Kapcsolódó cikk:
Mennyire karcolódik a kozmoszfekete iPhone 7?
Kozmoszfekete iPhone-ra vágysz? Neked is lehet, akár azonnal! [videó]
Ó, az a csodálatos, kis fekete!

 


Kommentek megjelenítése