Ó, az a csodálatos, kis fekete!

Almás Pletykák   |   2016.09.13 - 23:43   |   Írta: Pausch Rita   |   6099
13. szept Ó, az a csodálatos, kis fekete!

Néhány szó és kép az új, kozmoszfekete iPhone-ról.

Több országban már pénteken megkezdődik az iPhone 7 hivatalos értékesítése, de néhány szerencsés flótásnak már addig sem kellett várnia és rátehették mancsukat egy új, csilivili ájfónra.

Noha csak a két nagyobb, 128 vagy 256 GB-os háttértárral elérhető az Apple legújabb, fényes fekete telefonja, mégis sokan kíváncsiak rá. Bár azok számára, akik emlékeznek még az iPhone hőskorára és a 3G modellre, talán ez a szín nem olyan nagy dobás, de a sok szál csiszolt és matt versenytárs között most mégis egyfajta retró-kuriózumnak számít.

Nagyon úgy tűnik, hogy miközben a cupertinóiak félkézzel visszanyúltak a gyökerekhez színügyileg, addig a másikkal elő is húztak valami újat a cilinderből. Amennyiben hihetünk a kínai forrásnak, a Jet Black (kozmoszfekete) iPhone csomagolása az Apple-től teljesen szokatlanul nem fehér, hanem minden eddigiektől eltérően fekete!

A források szerint ez a rendhagyó doboz csak az extra szín sajátja, a sima fekete iPhone-t ugyanúgy fehérbe dobozolják, mint a másik három színt (az ezüstöt, a rozéaranyt és az aranyat) is. Egy biztos, a döbbent kritikákra alaposan rácáfoló előrendelési számok alapján, ebben a fekete dobozban egyelőre nem az Apple mélyrepülését rögzítik!

No, akkor majd kiderül pénteken, hogy lesz-e fekete doboz. Amennyiben elég jól néz ki, akár még a karcok ellen is tarthatják benne csillogó készüléküket.

Képek a galériában!

Forrás: Technobuffalo

Galéria képek

Kozmoszfekete (Jet Black) iPhone 7. Forrás: Technobuffalo
Kozmoszfekete (Jet Black) iPhone 7. Forrás: Technobuffalo
Kozmoszfekete doboz. Forrás: Technobuffalo
Kozmoszfekete doboz. Forrás: Technobuffalo
Kozmoszfekete doboz. Forrás: Technobuffalo

Kommentek megjelenítése