Félsz a használt iPhone vásárlástól? Itt a legújabb alternatíva. | Show Me

Apple Hírek   |   2023.07.08 - 12:06   |   Írta: DavidR   |   7074
08. júl Félsz a használt iPhone vásárlástól? Itt a legújabb alternatíva. | Show Me

A ShowMe.hu egy biztonságos alternatívát kínál, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe és garantáltan a legjobb döntést hozd meg. Telefonjaink 65+ pontos tesztelésen esnek át, valamint a vásárlás után is biztosítva vagy a 12 hónapos garanciájuk által.

 

Félsz a használt iPhone vásárlástól? Itt a legújabb alternatíva.

    Számunkra sem ismeretlen az a jelenség, amikor valaki rendkívül kedvező áron vásárol használt készüléket (például a Facebook Marketplace-ről). Az esetek jelentős részében kiderül, hogy a telefon lopott volt, vagy olyan hibákkal rendelkezik, melyeket az eladó nem tüntetett fel. Az ilyen és hasonló szerencsétlen döntés rendkívül költségessé válhat.  

   

A ShowMe.hu egy biztonságos alternatívát kínál, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe és garantáltan a legjobb döntést hozd meg. Telefonjaink 65+ pontos tesztelésen esnek át, valamint a vásárlás után is biztosítva vagy a 12 hónapos garanciájuk által.

   

12 hónap garancia és 30 napos elállás

   

A ShowMe.hu minden használt iPhone-hoz 12 hónapos garanciát biztosít. Ez védelmet nyújt a rejtett hibák és az ezzel járó kellemetlenségek ellen. Ügyfélszolgálatuk rendkívül gyorsan és rugalmasan kezeli a garanciális javításokat, hogy minél több terhet vegyenek le a válladról. Ha esetleg nem lennél elégedett a vásárolt telefonoddal, 30 napig bármi kérdés nélkül elállhatsz a vásárlásodtól. A ShowMe így garantálja számodra, hogy csalódások nélkül tudj használt készülékeket vásárolni.

  ShowMe szervíz    

A legjobb ár-érték arány

   

Az legújabb iPhone ára akár 600.000 Ft is lehet, ami a legtöbb ember számára megfizethetetlen. Ráadásul sok esetben nincs is szükség a legújabb iPhone-ra, hiszen az előző generáció is tökéletesen kielégítheti az igényeket. Az okostelefonok fejlődése mára annyira lelassult, hogy sokaknak egy 3-4  éves iPhone 11 is több mint elegendő lehet, de természetesen a csúcskategóriás telefonokról sem kell lemondanunk, ezek is elérhetőek a megjelenési árukhoz képest akár 40%-al olcsóbban.

   

1000+ elégedett vásárló

   

A ShowMe csapata már több ezer készüléket értékesített és a vásárlói visszajelzések alapján is egy megbízható cégnek bizonyul. Több mint 100 véleménnyel, a felhasználók hibátlan, 5.0 átlagra értékelték az élményüket. Tekintsd meg a showme véleményeket. A telefonok nem az eredeti dobozukban érkeznek, hiszen használt készülékekről van szó. Ehelyett a ShowMe telefonjai teljesen egyedi és profi csomagolásban érkeznek, hogy olyan élmény legyen kicsomagolni, mintha új készüléket vásárolnánk. A dobozban találjuk még a garanciajegyet és köszönő kártyát, valamint a telefon tartozékait, egy töltő adaptert és kábelt.

  ShowMe csomagolás  

Ritka modellek

  Sajnos amint a legújabb iPhone megjelenik, egy előző széria mindig kikerül az értékesítési láncból. Emiatt néhány különleges szín vagy nagyobb tárhelyű modell egyre ritkábbá válik a boltokban. Ez legközelebb valószínűleg az iPhone 12-re lesz hatással. A ShowMe-nál viszont ezek a készülékek is még sokáig elérhetőek lesznek, így tovább lehet ezeket biztonságosan, garanciával megvásárolni.  

Környezettudatosság

 

Az elektronikai hulladékok az egyik legnagyobb mennyiségű szennyezést eredményezik a földön, hiszen a gyártásukhoz és megsemmisítésükhöz is rengeteg energiára van szükség. A használt iPhone választása nem csak pénzt takarít meg számodra, hanem hozzájárul egy zöldebb jövőhöz is. A felújított készülékek vásárlása azt eredményezi, hogy egy adott készülék sokkal később fogja a szemétben végezni, ezzel óvva a természetet.

   

Összefoglalva, a felújított iPhone vásárlása okos döntés mindazok számára, akik felső kategóriás telefonra vágynak de sokallják az áraikat és környezettudatosan szeretnének dönteni. Ha ezeket a tippeket követed, biztos lehetsz benne, hogy olyan készüléket vásárolsz a ShowMe.hu-tól, amely évekig kiváló szolgálatot fog tenni.


Kommentek megjelenítése