Motivációra van szükséged? Az Apple Music segít! [videó]

Tech Hírek   |   2016.11.22 - 14:00   |   Írta: Gergő.H   |   2206
22. nov Motivációra van szükséged? Az Apple Music segít! [videó]

Újabb „ütős” reklámfilm az Apple-től, Drake-kel és Taylor Swifttel.

2015-ben az Apple útjára indította a Spotify-hoz hasonló, úgynevezett online streaming zenei szolgáltatását. Az Apple Music mára már több mint 16 millió felhasználóval rendelkezik. Az iTunes-szal szemben, az Apple Music nem igényli a zeneszámok megvásárlását, illetve letöltését, csupán internet kapcsolatra és egy nagyon kedvező havidíjjal járó regisztrációra van szükség.

Az Apple-től már megszokhattuk, hogy rövid, de rettentő frappáns reklámokkal áll elő. Ez most sem történt másképp. Legújabb promóciós videójuk, amely az Apple Music népszerűsítésének céljából készült, mindösszesen másfél perces, viszont elég meggyőző. Főszerepben a hip-hop énekes Drake és az amerikai énekesnő Taylor Swift „Bad Blood” című slágere.

A videóban Drake éppen a napi edzését végzi az edzőteremben a „haverjával”, az egyik saját számát hallgatva. Miután a barátja magára hagyja a teremben, rögtön el is indítja Taylor Swift számát az iPhone-járól, az Apple Music segítségével. Drake annyira felpörög, hogy rögtön az első felnyomásnál el is ejti a súlyokat. A videó végén megjelenő mondat nagyjából annyit jelent, hogy annyira jó, hogy másra nem is tudsz figyelni… Utalva itt magára az Apple Music-ra.

A legújabb reklámfilm egyfajta folytatása az Apple korábbi promóciós videójának, amelyben szintén a két zenei ikon kapta a főszerepet. A helyzet változatlan, azonban a szereposztás fordított. Az első felvonásban Taylor Swift, Drake slágerére kezd futni egy futópadon. Drake szerzeménye annyira magával ragadja, hogy leesik a futopadról és a földön találja magát. 

A szereplő választás nem meglepő, Taylor Swift több Apple reklámban is szerepelt már, illetve Drake hatalmas sikereket ért el az Apple zenei listáin.

Mindenkinek érdemes egy pillantást vetnie a videóra. Íme:

 

 


Kommentek megjelenítése