Letisztultabb az iPhone 7 külseje

Almás Pletykák   |   2016.02.03 - 13:17   |   Írta: Máté Gergő   |   5841
03. feb Letisztultabb az iPhone 7 külseje

A MacRumors hiteles forrástól kapott információkat az iPhone 7-ről.

Így változik az iPhone 7

Szeptember előtt nem számíthatunk az iPhone 7 megjelenésére, de már most nagyon sok találgatás kering az interneten. A MacRumors által megszerzett információk alapján az új Apple készülék külsőre nagyon hasonló lesz az elődjéhez két jelentős különbséggel. 

Az első változás a hátsó kamerát érinti: az iPhone 6 és 6s készülékeknél sokakat zavart a kitüremkedő (kinyúló) kamera. Megerősített hírek alapján az iPhone 7 egy karcsúbb kamera modullal érkezik, ami letisztult hátlapot eredményez. Az iPhone 7 Plus állítólag dupla hátsó kamerával lesz felvértezve, de a kisebbik testvér ennél tradicionálisabb lesz.

Antenna kérdés

A másik jelentős különbség az antennával kapcsolatos. Szintén sokan vélekednek úgy, hogy az iPhone 6 sorozat megalkotásakor az Apple egyszerűen nem tudott mit kezdeni a ronda antennával Jó hír, hogy a MacRumors értesülései alapján az iPhone 7 hátulján már semmit nem fogunk érzékelni ebből. Ettől függetlenül oldalt és felül még mindig megmarad (látható lesz) az antenna.

Nem került megerősítésre, hogy a telefon egésze karcsúbbá változna, mint az iPhone 6 és az iPhone 6s, de a felhasználói igényekből kiderül, hogy a vásárlók a méretek változtatása nélkül is nagyon elégedettek lennének, ha a kitüremkedő kamera végre eltűnne.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek: iPhone 7 – Zajszűrős fülhallgatót kapunk hozzá?

Így nézett volna ki 1984-ben az iPhone – képek

Különleges iPhone 7, direkt profi fotósoknak

Mit tudunk az iPhone 7-ről?


Kommentek megjelenítése