Hungry Shark World・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.05.23 - 18:44   |   Írta: Ca$h   |   5793
23. máj Hungry Shark World・Ismerkedő

Az Ubisoft nem sokat várakozott a Hungry Shark Evolution után, már itt is van a World, a cápák ezúttal világuralomra törnek.

Aki nem játszott még a Hungry Shark – ide tartozom én is – sorozattal, több mint valószínű, hogy gúvadt szemekkel fogja végigkísérni az első pár percet. Aztán lassan rájön arra, hogy valami eszeveszettül élvezetes az anyag. Az Ubisoft mostanában valahogy az arcade játékok terén brillírozik míg az AAA-kategóriás címeknél eléggé felemás teljesítményt nyújt. Tisztelet a kivételnek: Division, ugyebár.

A Hungry Shark mint, ahogyan az a nevében is trükkösen el van rejtve, éhes cápákról szól. Nem is akármennyire éhesek, ugyanis ha nem adunk nekik folyamatosan enni, akkor bizony perceken belül éhen halnak. Mindemellett a fene se gondolná, hogy mennyi veszély leselkedik a világ legfélelmetesebb ragadozójára. Szóval, nem lesz elég csak a tenger mélyén száguldozva kitárni a szánkat és élvezni a folyamatosan felénk száguldó kaját. Nem, nem, folyamatosan kerülgetni kell a veszélyesebbnél veszélyesebb fajokat. Lesznek olyanok, amiket csak akkor tudunk megenni, ha már nagyobbak lettünk, lesznek aknák, ellenséges cápák, sőt még búvárok is, akik az életünkre akarnak törni, ami természetesen magától is folyamatosan csak fogy.

Ahogy haladunk előre a játékban egyre több feladatot teljesítve, egyre tovább életben maradva, természetesen ennek fejében lesznek elérhetőek az erősebb és nagyobb cápák, illetve a különböző változatos földrészek is. Ahogyan nő a méretünk egyre több rejtett helyre be tudunk majd jutni, akár kincset is keresgélhetünk egy hajóroncs belsejében, vagy nekitámadhatunk hatalmas, fenséges bálnáknak is.

A begyűjtött aranyért akár vicces relikvákat is tudunk vásárolni, amiknek köszönhetően még az alapnál is idiótábban fogunk kinézni. Ezzel együtt pedig szuper képességekre is szert tehetünk majd, olyanokra mint több arany bevétel, vagy nagyobb gyorsaság, vagy éppenséggel gyorsabban töltődő élet. Végül pedig, de nem utolsó sorban pár érdekesség: venni tudunk magunknak egy kis kísérő havert is, akinek köszönhetően még erősebbek lehetünk. Illetve számomra eddig még soha nem látott dolgot is tehetünk: felvehetjük videóra a játékunkat, amit később bármikor vissza tudunk nézni. Mint láthatjátok a Hungry Shark World egy igencsak remekbe szabott cucc. Mindenképpen tegyetek vele egy próbát!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése