Forradalmian új MacBook Pro érkezik

Almás Pletykák   |   2016.05.25 - 08:51   |   Írta: L Ferenc   |   2928
25. máj Forradalmian új MacBook Pro érkezik

Az Apple hamarosan egy teljesen újragondolt új MacBook Próval fog jelentkezni.

A jelenleg forgalomban lévő MacBook Pro hordozható számítógépek dizájnja jó néhány éve lényegében változatlan, jól értesült források szerint azonban már nem kell sokat várnunk a széria teljes megújítására. Ezen források úgy tudják, hogy az újgenerációs masinák minden eddiginél vékonyabbak és könnyebbek lesznek, és bizonyos tekintetben a 12 colos MacBookra hasonlít majd a külcsínjük.

A 13 és 15 colos képátlójú kijelzővel támadó új MacBook Pro modellek a várakozások szerint teljesen megújult billentyűzettel rendelkeznek. A legfontosabb változás, hogy a felső sorban lévő funkciógombok helyét egy széles OLED érintőkijelző veszi át, melynek virtuális gombjai alkalmazástól függően más-más funkcióval és külcsínnel rendelkezhetnek. Várakozások szerint a TouchID szenzor is megérkezik a gépekbe, ezenkívül pedig USB Type-C és Thunderbolt 3 csatlakozó aljzatokat is kapunk majd. 

Most már csak az a kérdés, hogy mikor jönnek az új MacBook Prók? Nos, míg egyesek júliusi bejelentést vizionálnak, mások úgy tudják, hogy a debütálásra csak valamikor a negyedik negyévben kerül majd sor. 


Kommentek megjelenítése