Christy Turlington és az Apple Watch – Vigyázat, ez most gonosz!

Tech Hírek   |   2015.03.16 - 20:48   |   Írta: Pausch Rita   |   1282
16. márc Christy Turlington és az Apple Watch – Vigyázat, ez most gonosz!

Ki gondolta volna, hogy van még az Apple reklám-tarsolyában meglepetés a Watch megjelenése után is! Keynote már nem maradhat el a varázskalapból előhúzott hírességek nélkül. Előzőleg a U2, most pedig a kilencvenes évek ikonikus modellje, Christy Turlington - illetve magánéleti változásai nyomán, immár Christy Turlington Burns - került elő Tim Cook cilinderéből.

Bár a hölgyek korát egy bizonyos idő elteltével nem illik firtatni, azért egy dicséretet mindenképpen érdemel, hiszen még mindig fiatal és gyönyörű, még akkor is, ha a számok tükrében már nem ennyire jó a helyzet. Az biztos, hogy ha a Watch teszi ezt vele, akkor nem csak mindkét csuklómra, de a bokáimra is kérek belőle egyet, egyet.

Annak a generációnak viszont, akiknek a modell neve már nem sokat mond, ajánlom kötelező tananyagnak megtekinteni George Michael Freedom című videóklipjét és erősen fókuszálni a szobán átvonuló lepedőbe csavart lányra. Na, ő Christy Turlington, aki már akkor a kifutókat rótta nagy lendülettel, amikor Palvin Barbi még bőven a bölcsiben ette a homokot. Ja, nem, bocsi, még meg sem született.   

Szóval Christy most hirtelen valamiféle Apple Watch nagykövetté avanzsálódott, bár saját bevallása szerint nem a technika embere. Úgy tűnik, a Condé Nasttal az Apple-nek még mindig tart a reklámszerződése, ugyanis Christy egy videóban a Vogue riporterének mesélt az órájáról és arról, ahogy tök cuki szívecskéket és emojikat küldözget a férjének, aki mindenféle Apple eszközről ezeket figyeli. Jó értem én, a férfiak közül még mindig sokan ugyanezt tennék naphosszat, ha egy ex-szupermodell lenne a feleségük...

 

A viccet félretéve biztos bekajálom, hogy Christy Turlington új hobbija az Apple Watch, amin most már nézi az időt, a naptárját, a hőmérsékletet, sőt fut is vele és mindenki azt kérdezi tőle mi ez és honnan van. Sanda gyanú él bennem, hogy ha egy döglött kígyót tekerne a csuklójára vagy egy összegyűrt teszkós nejlonzacskót, akkor is ugyanilyen reakciókat kapni.

Christy. Apple Watch. Aha. Jó. *ásítás*


Kommentek megjelenítése