Az iPhone 7 megérkezett Magyarországra!

Tech Hírek   |   2016.09.23 - 19:45   |   Írta: Pausch Rita   |   3071
23. szept Az iPhone 7 megérkezett Magyarországra!

Mától kapható a hazai üzletekben az Apple legújabb mobilja. (Igaz, csak korlátozottan elérhető.)

Egy hete hazánkban még csak előrendelni lehetett, miközben több közeli, európai országban is megindult az Alma legújabb készülékének forgalmazása. Mától viszont azok a magyar vásárlók is örülhetnek, akik ezt várták, sőt az előrendelők is!

Mától megrendelhető a magyar Apple webáruházban a telefon, ez egyértelmű, ugyan így egy kicsit várni kell rá. (Vagy esetenként nem is kicsit.)

A helyszíni vásárlókat itthon az Apple hazai, két legnagyobb, prémium viszonteladója (iCentre, iStyle) már korai nyitástól (rendhagyó reggel 8:00-tól) az új készülékkel üdvözölte. Persze csak azzal, ami volt nekik, hiszen a Plus készülékek már a külföldi előrendelések során elfogytak, így egyelőre itthonra nem is jutottak (Magyarországra egyelőre sehova).

Szintén ma indult meg a forgalmazás a legnagyobb műszaki áruházban, a Media Marktnál is. Valamint természetesen a három hazai magyar mobilszolgáltatónál is kapható mától a készülék, azzal a kitétellel, amivel mindenhol máshol: már, amennyi és amilyen van.

A helyszíni vásárlók mellett az előrendelők is örülhettek, legtöbbjük ugyanis ma várhatta a futár érkezését megrendeléseikkel!

Helló, iPhone 7! Üdvözlünk Magyarországon! Üdvözöljük a legújabb, büszke tulajdonosokat!
Örömmel veszünk minden élménybeszámolót a cikk alatt és a Facebook oldalunkon is.

Információk iPhone 7 vásárláshoz:  
iPhone 7 hivatalos megjelenések
iPhone 7 hivatalos árak
Kiderültek a hazai szolgáltatók iPhone 7 árai
Íme a Telenor iPhone 7 árai
Még meg sem jelent, máris elfogyott az új iPhone



Kommentek megjelenítése