Apple Watch a Lafayette-ben

Tech Hírek   |   2015.02.22 - 22:03   |   Írta: Pausch Rita   |   1325

Még ősszel hírül adtuk, hogy az Apple Watch-ot kiállították és bemutatták a párizsi divathét alkalmával a párizsi Colette áruházban. A Mac4Ever értesülései szerint, immár az Apple új termékének a forgalmazásra készülnek Párizsban.

lafayette

Méghozzá nem kisebb helyen teszik ezt a francia Apple hírportál szerint, mint Párizs nívós luxusáruházában a Lafayette-ben. A hatalmas, lenyűgöző kupola alatt, több emeleten elhelyezkedő áruház híres arról, hogy minden neves divattervező terméke kapható náluk. Úgy tűnik, a Watch megjelenését megelőző kampány igencsak jól sikerülhetett, ha ebben a patinás és sznob épületben egy teljes standot szánnak a terméknek.

A Mac4Ever jelentése szerint az áruházban egyelőre egy paravánnal eltakart részen folyik épp az építkezés és állítólag még maga Angela Ahrendts is személyesen ellenőrizte, hogy rendben mennek-e a dolgok. Egy divatportál is cikkezett már az ügyről, sőt az is kiderült, hogy az első emeleten kap majd helyet az Apple Watch stand, a Cèline, Saint Lauren és Miu Miu kiegészítők tőszomszédságában.  


Kommentek megjelenítése