Íme a világ 5 legszebb Apple üzlete!

Tech Hírek   |   2014.01.15 - 08:05   |   Írta: H.A   |   3668
15. jan Íme a világ 5 legszebb Apple üzlete!

A cikk címe talán nem teljesen igaz, ugyanis ez csak a cikk eredeti írójának a véleménye.

Viszont az tény, hogy az Apple-nek a bevásárló központokban található egyszerű, de igen esztétikusan berendezett boltja mellett van pár iszonyúan szép üzlete a világ néhány országában. Nos, a lenti képeken megnézhetitek a világ 5 legszebb Apple kiskereskedelmi üzletét.

1. Fifth Avenue, New York

Az első New York egyik legnépszerűbb Apple üzlete, az üveg kocka, ami a Fifth Avenue-n található. Csak a kocka látszik a boltból, aminek a közepéből egy üveg lépcső és egy lift visz le a föld alá. Lent aztán egy óriási térben válogathatunk az almás termékek között.

 

 

5thavee

5thave

2. Opera, Franciaország

Miután az Apple átvette ezt a gyönyörű helyet, szinte mindent megtartott az épület eredeti szépségéből, talán ez az a hangulat, amire az almás vevők vágynak.

opera

elegant

3. IFC Mall, Hong Kong

A legfeltűnőbb dolog az üzlet teljes nyitottsága, a vásárlók szemtől szemben állnak az alattuk közlekedő forgalommal. Nyugodtan keresgélhetsz az almás kiegészítők között miközben a csúcsforgalom dübörög a lábad alatt.

ifc

ifccc

4. Pudong, Shanghai

Ennek a boltnak a bejárata úgy néz ki, mintha teleportálni szeretnék a vásárlót egy másik világba. Egy üveghenger kiáll a környezetből és azon keresztül juthatunk le az Apple barlangjába.

pudong

podong

5. Grand Central, New York

Komolyan nem akartam még egy boltot bemutatni ugyanabból a városból, de a nemrég épült New York Grand Central pályaudvaron lévő üzlet kihagyhatatlan volt. Nehéz elhinni, hogy egy elektronikai áruház így is mutathat! Egyszerűen elképesztő néha, amit az Apple csinál.

apple store

apple stores

Az utolsó kép saját fotó az Apple Bostoni Boylston Street-i három szintes üzlet üveglépcsőjéről.

bostonapplestore

Ui: Szerintem azért belefért volna a válogatásba még jó néhány üzlet, például a londoni, vagy a hamarosan Ausztráliában, Brisbane-ben átadásra kerülő bolt.

London

Apple Covent Garden 044

Brisbane

3-xbseolb

MentésMentés


Kommentek megjelenítése